Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe highlights in de Vitaltherme & Sauna – nieuwe saunadromen gaan in vervulling


Precies op tijd voor de start van de klassieke saunaperiode en aan het begin van de natte en kille dagen breidt de Thermen & Badewelt Euskirchen zijn saunacomplex uit met nog vijf sauna-highlights en creëert daarmee een superieur saunagenot. Met in totaal 10 individuele thema-sauna´s en twee stoombaden staat onze gasten de wellicht meest unieke variatie aan sauna's in het Rijnland te wachten, die daarmee op 365 dagen per jaar zorgt voor exclusieve feel-good In de 'Koi-Sauna', helemaal in Japanse stijl, kunt u ontspannen bij een blik op het royale koi-bassin en de soepele bewegingen van de Japanse karpers volgen. Voel de heilzame werking van de opgietingen zoals die in het Verre-Oosten gebruikelijk zijn. Beleef traditionele theeceremonies of Japanse opgietingen met een waaier en ontdek de fascinerende saunacultuur uit het land van de opgaande zon.momenten en een korte vakantie voor lichaam, geest en ziel.

Veelzijdig saunacomplex
"Met onze eerste grote uitbreiding zijn we tegemoet gekomen aan de wens van onze gasten om een nog groter en exclusiever saunalandschap aan te treffen" , aldus Josef Wund, investeerder en eigenaar van de Thermen & Badewelt. Er zijn nog eens 5 miljoen euro in de uitbreiding geïnvesteerd.
"Negen maanden na de opening van de Thermen & Badewelt Euskirchen ontstond met de bouw van de nieuwe sauna´s, die de zes al bestaande sauna´s van de Vitaltherme & Sauna nu aanvullen met unieke momenten van welbevinden, het veelzijdigste saunacomplex in Noordrijn-Westfalen", aldus bedrijfsleiderMartin Wenzel.
Per direct kunnen de bezoekers het donkere jaargetijde benutten om het unieke saunalandschap te beleven en iets goeds te doen voor hun gezondheid. Behalve de Koi-Sauna en de Tropen-Sauna staan ontspanningszoekers nog de Apollon-Sauna, vormgegeven als een antiek tempelcomplex, de klassiek Aziatische Meditationssauna en het stoombad Auennebel te wachten.
www.badewelt-euskirchen.de/nl

Koi-Sauna (ca. 80° C)
In de 'Koi-Sauna', helemaal in Japanse stijl, kunt u ontspannen bij een blik op het royale koi-bassin en de soepele bewegingen van de Japanse karpers volgen. Voel de heilzame werking van de opgietingen zoals die in het Verre-Oosten gebruikelijk zijn. Beleef traditionele theeceremonies of Japanse opgietingen met een waaier en ontdek de fascinerende saunacultuur uit het land van de opgaande zon.

Feiten:
•    Grootte: 120 m²
•    Plaatsen: ca. 100
•    Vormgeving: Japans
•    Highlight: blik in het royale koi-bassin
•    Bewoners: koi`s

Tropen-Sauna (ca. 70° C)
Waan u in een exotisch regenwoud en observeer het doen en laten van de kleurrijke vogels in de volière. Luister naar de klanken van de woudbewoners en de bewegingen van de reuzenbomen. Zoete, fruitachtige geuren en exotische opgietceremonies maken uw korte trip naar de tropen compleet.  
Feiten:
•    Grootte: 30 m²
•    Plaatsen: ca. 30
•    Vormgeving: natuurlijk, tropisch
•    Highlight: blik in de grote volière met vogels en de paradijselijke 'Vitalgarten'
•    Bewoners: kanaries, kwartels

Apollon-Sauna (ca. 90° C)
Wees welkom in de antieke tempel van Apollo. De Griekse god van het licht en de geneeskunde ontvangt zijn gasten te midden van een Ionische zuilenkrans. Het unieke licht en bijzondere opgietingen zoals de zoutopgieting stimuleren de zintuigen en voeren u mee naar de Olympische toppen van genot.
Feiten:
•    Grootte: 50 m²
•    Plaatsen: ca. 60
•    Vormgeving: Grieks, klassiek

Meditations-Sauna (ca. 65° C)
De 'Meditatie-Sauna' nodigt met zijn klassieke Aziatische stijl uit tot ontspannen te midden van een bamboebos. Door een groot panoramavenster kunt u uw ogen de kost geven en genieten van de royale 'Vitalgarten', de vitale tuin, en de blauwe lagune. Rustgevende meditatieve muziek in combinatie met natuurlijke aroma´s zoals ylang ylang zorgt onbewust voor een toestand van diepe ontspanning. Klankschalen- en meditatieceremonies kalmeren bovendien de geest en helpen om nieuwe kracht te putten.
Feiten:
•    Grootte: 50 m²
•    Plaatsen: ca. 60
•    Vormgeving: Aziatisch, echte bamboe

Auennebel (stoombad) 45° C
Als ´s ochtends vroeg de nevel boven de 'Auen', het ooilandschap, ligt en het bos langzaam ontwaakt, dan is dat het ideale moment om kracht voor de dag bij te tanken. In ons stoombad 'Auennebel' kunt u de hele dag door kracht putten en het welzijn van lichaam en geest vergroten. De voor de bloedsomloop milde temperatuur van circa 45 °C en de luchtvochtigheid van 100 % zorgen door de aangename warmte voor het verzachten van spier- en gewrichtsklachten. De vochtige warmte stimuleert bovendien de genezing van aandoeningen van de luchtwegen en reinigt de huid tot diep in de poriën. De 'Auennebel' is een echte insidertip als het gaat om gezondheid en schoonheid.
Feiten:
•    Grootte: 15 m²
•    Plaatsen: ca. 15

Poseidon-douches
Feiten:
•    Grootte: 12 grote regendouches
•    Highlights: 4 Kneipp-slangen

imageimageimageimage

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com