Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Leisure Business Days legt basis om verder te groeien

De eerste editie van het tweedaagse congres voor de dagrecreatie, Leisure Business Days, in Evenementenhal Venray was op 5 en 6 oktober door bezoekers en sprekers positief ontvangen. “We hebben een basis voor de toekomst gelegd. We kunnen dit concept verder uitbouwen”, liet Marijne Kok-Winkler namens Evenementenhal weten.

De vele internationale sprekers gaven de belangstellenden op beide dagen voldoende stof tot nadenken met hun inspirerende presentaties over de laatste trends en innovaties. Op de eerste dag van het congres stonden trends in dagattracties centraal. Zo gaf Charles Read, directeur van de internationale vakwebsite Blooloop.com, een overzicht van ontwikkelingen die hij in de attractiesector tegenkomt.

evenementenhalRead was één van de vele sprekers op het congres. Allemaal brachten ze hun visie op de wereld van leisure en retail onder woorden. Daarbij gingen ze onder meer in op de vele vernieuwingen in de recreatiesector. Volgens belangstellenden was de inhoud van het congres zeer interessant en waardevol.

Gezien het interessante en uitgebreide congresprogramma, de vele invloedrijke sprekers en het enthousiasme van de bezoekers, had dit evenement meer bezoekers verdiend. “We hopen dat het enthousiasme van de aanwezigen leidt tot meer bezoekers in de toekomst”, zei Kok-Winkler.

Op beide dagen werd het congres afgesloten met een presentatie van studenten van de NHTV uit Breda. Zij lieten een aantal innovatieve en inspirerende concepten zien aan het aanwezige publiek. Naast het congres, was er ook een kennismarkt met diverse exposanten uit de recreatiebranche. “Hier voerden de exposanten goede gesprekken en werden waardevolle contacten gelegd. Ook de feestavond werd positief ontvangen door de bezoekers”, aldus Kok-Winkler.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com