Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ho Chi Minhstad, eerder bekend als Saigon, is de grootste stad in Vietnam.

De volledige Vietnamese naam van de stad is Thành phố Hồ Chí Minh. Het ligt op de westelijke oever van de Sài Gòn en valt in de regio Dông Nam Bô. Binnen de stadsgrenzen, zo'n 7 kilometer ten noordwesten van het centrum bevindt zich de Internationale Luchthaven Tân Sơn Nhất.

Bezienswaardigheden
Het toerisme in Ho Chi Minhstad is een belangrijke bron van inkomsten. In 2007 trokken ongeveer drie miljoen buitenlandse toeristen naar Ho Chi Minhstad. Dit komt neer op ongeveer 70% van alle toeristen in Vietnam. De meeste toeristische trekpleisters van de stad bevinden zich op loopafstand van elkaar in het centrum, in quận 1. Hier zijn o.a. het stadhuis, de dierentuin en botanische tuin, de Basiliek van Notre-Dame, het operagebouw, het hoofdpostkantoor, het Herenigingspaleis en het War Remnants Museum gevestigd. Ook de Bitexco Financial Tower staat in deze wijk. Het skydeck van deze wolkenkrabber wordt door toeristen bezocht vanwege het uitzicht over de stad en de Saigon-rivier.

Ook de Chinese wijk Chợ Lớn met de Chùa Bà Thiên Hậu tempel is populair bij toeristen, net als daguitstapjes naar de Mekong-delta en het Tunnelcomplex van Củ Chi. Verder heeft de stad een aantal attractieparken, zoals Suối Tiên en Đầm Sen.

Ten tijde van de Vietnamoorlog was Saigon (zo heette de stad toen nog) een stad met tienduizenden prostituees, om de Amerikaanse soldaten een plezier te doen. Nog steeds is er in Ho Chi Minhstad nog veel prostitutie, maar niet meer zoals tijdens de Vietnamoorlog.

The Reverie Saigon - Ho Chi Minh stad - een ***** top hotel
The Reverie Saigon ho chi minh vietnamReverie Saigon ligt gunstig in District 1 en biedt luxe en stijlvolle accommodatie met gratis WiFi in de kamers. De accommodatie beschikt over een buitenzwembad, een fitnesscentrum en eigen saunafaciliteiten.

Het hotel ligt op slechts 300 meter van het Tax Trade Centre en op 400 meter van het Opera gebouw. Union Square ligt op 500 meter afstand en de internationale luchthaven Tan Son Nhat ligt op 8 km rijden.

De elegant ingerichte kamers met airconditioning zijn uitgerust met een kledingkast, een minibar, een flatscreen-tv en een comfortabele zithoek. De eigen badkamer beschikt over een bubbelbad, een douche, badjassen en gratis toiletartikelen. Daarnaast vindt u er strijkfaciliteiten.

U kunt een heerlijke massage ondergaan in het wellnesscentrum of genieten van een drankje in de bar. Er zijn een business centre en een vergaderruimte/feestzaal aanwezig. De 24 uursreceptie kan helpen met de bagage-opslag en vervoer naar de luchthaven.

Het restaurant van het hotel heeft een heerlijk aanbod van Aziatische en westerse gerechten. Bovendien kunt u in uw eigen kamer dineren.
Ligging van het hotel binnen de stad - zie kaart - Google Maps

Hotels in Ho Chi Minh stad

Hotel Reverie op kaart - Google Maps

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com