Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe catalogus: Touren vanaf 1 maart tot 1 novembe.  De uitgestrektheid en het vlakke landschap maken van de Niederrhein een paradijs voor fietsers. Daar komen de fietsvriendelijke hotels nog eens bij, evenals het grenzenloze en verkeersarme fietspadennetwerk en talloze bezienswaardigheden langs de route. Aan de hand van deze troeven heeft 2-LAND weer een catalogus samengesteld met de titel "Fietstochten tussen Rijn en Maas".
 

Dertien spectaculaire fietstochten


De liefhebber kan een keuze maken tussen in totaal dertien fietstochten, bestaande uit sterritten en rondritten zoals de populaire klassiekers "Met alle zintuigen genieten tussen Rijn en Maas" en "Via Romana - Op de fiets door het Romeinse verleden". Nieuw in het programma is onder meer de tour "De Maasduinen - Uiterwaarden en zandverstuivingen", een vierdaagse rondreis van Goch naar de Kasteeltuinen in Arcen en van daaruit naar Gennep, waar de Maasduinen een pittoreske coulisse voor de fietstour vormen. Ook voor het eerst wordt het arrangement "Kastelen, een Park en een Groene Sofa" aangeboden. Deze tour begint en eindigt in Willich via Moers en Straelen en maakt een tijdsprong vanuit lang vervlogen eeuwen naar de tongstrelende moderne gastronomie. Slot Neersen, het Park van Moers en Straelen, hart van de bloemen- en groententeelt van de Niederrhein, gelden daarbij als bijzondere attracties voor de fietsers.

 

Complete catalogus
De catalogus beschrijft alle arrangementen uitvoerig met informatie over de duur van de tocht, het parcours en de afzonderlijke etappes. Bovendien is een bagageservice inbegrepen bij de touren.

2-LAND biedt buiten dat ook dagtrips en meerdaagse tochten aan evenals clubtouren voor groepen.

In Nederland en Duitsland actief

2-LAND omvat aan de Nederlandse kant de regio's Noord- en Midden-Limburg, regio Arnhem, Nijmegen en Oost Brabant. Aan Duitse zijde bestaat het grensoverschrijdende toerismeproject uit de regio's Wesel, Kleef en Viersen en de steden Krefeld en Duisburg.


Internet

:

www.2-land.nl