Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

INNOVATION NORWAY STELT NIEUWE COUNTRY MANAGER AAN PER 1/1/2017

Noorse Hanne Maren Kristensen aan het roer in Nederland en België.  Innovation Norway, waarvan VisitNorway onderdeel is, stelt per 1 februari 2017 de Noorse Hanne Maren Kristensen aan als Country Manager in Nederland en België. Kristensen zal aan het hoofd staan van de promotie van Noorwegen als vakantiebestemming. Nederland in het bijzonder is één van Noorwegens belangrijkste markten.
 

Brede ervaring aan boord

Kristensen (28) heeft brede ervaring in de toerismesector opgedaan in haar voormalige positie als Sales Manager voor Into Norway en de Noorse regio Lillehammer. Ook heeft zij geproefd van internationalisering in haar functie als International Developer van het Peer Gynt Festival. “We heten Hanne Maren Kristensen van harte welkom bij Innovation Norway Nederland en België. Als Country Manager in deze belangrijke markt komt haar ervaring in sales en marketing goed van pas. De komende periode kijken we uit naar de ontwikkeling van deze markt”; aldus Manuel Kliese, Directeur van Innovation Norway’s kantoren in Duitsland en Nederland. Kristensen verheugt zich erop onderdeel te worden van het team in Den Haag; “Nederland heeft veel potentie. Ik zie het als een mooie uitdaging dit nog verder te ontwikkelen in samenwerking met onze Noorse, Nederlandse en Belgische partners. Ik kijk ernaar uit deel uit te maken van het team in Den Haag om zo samen nog meer mensen te inspireren naar Noorwegen te reizen.”

Team Innovation Norway Den Haag

Kristensen versterkt het team Innovation Norway Den Haag waar Ranhilde Luttenberg Project Manager is en PR & Content bureau Cherry LAB interim de pr-werkzaamheden voor waarneemt. De huidige handelend Country Manager Beate Breanden Eidsand zal tot de komst van Kristensen in februari aanblijven.

Websites:

www.innovationnorway.no

www.visitnorway.com

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com