Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Booking.com lanceert nieuw platform voor reisagenten

Booking.com voor Reisagenten biedt professionals in de reisindustrie een reeks op maat gemaakte tools en rapportages om voor hun klanten gemakkelijk accommodatiereserveringen te boeken en beheren

Booking.com, de marktleider op het gebied van online reserveringen die als geen ander reizigers weet te verbinden met het breedst mogelijke aanbod van fantastische accommodaties, lanceert vandaag de eerste versie van Booking.com voor Reisagenten, een nieuw platform dat speciaal is ontworpen om rekening te houden met de behoeften van reisagenten. Dit platform bestaat uit een reeks gebruiksvriendelijke tools waarmee professionals uit de reiswereld probleemloos via Booking.com reserveringen voor hun klanten kunnen maken en beheren. Booking.com voor Reisagenten is een uitbreiding op het huidige Affiliate Partner Programma van Booking.com en maakt gebruik van de technologie en infrastructuur die is ontwikkeld voor Booking.com Business. Reisagenten die zich aanmelden bij het platform komen in aanmerking voor voordelen die vergelijkbaar zijn met die van de affiliatepartners van Booking.com.

"We zien een toenemend aantal reisagenten die Booking.com gebruiken om reserveringen te beheren voor hun klanten", aldus Bryan Batista, Senior Director van Global Partnerships bij Booking.com. "We zijn dan ook blij dat we professionele reisagenten nu een platform en programma kunnen bieden dat exclusief voor hen is ontwikkeld. Het platform beschikt over speciale functies die reisagenten nodig hebben om gemakkelijk boekingen te maken en beheren voor hun klanten, maar het biedt ook de keuze, diversiteit en ongecompliceerde ervaring die ze gewend zijn van Booking.com. We kijken ernaar uit om het platform te blijven ontwikkelen en zijn van plan om de komende maanden nog meer handige functies toe te voegen."

Met Booking.com voor Reisagenten kunnen niet alleen alle reserveringen van klanten worden bekeken en beheerd via het handige dashboard, het bevat daarnaast ook een tabblad met gepersonaliseerde rapportages. Dit tabblad biedt reisagenten volledige ondersteuning bij het monitoren van individuele boekingen van klanten en een handig overzicht van hun verdiensten in een bepaalde periode.

Net als alle andere gasten die via Booking.com accommodaties reserveren, hebben reisagenten en hun klanten volledige toegang tot het brede aanbod van Booking.com, met meer dan één miljoen accommodaties, verdeeld over bijna 96.000 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd, van luxe 5-sterrenresorts tot vakantiehuizen, appartementen, villa's en zelfs iglo's en boomhutten. Daarbij krijgen ze ook nog toegang tot inspirerende content over bestemmingen en een fantastische klantenservice die 24/7 klaarstaat en ondersteuning biedt in 43 talen.

Voor meer informatie en om van start te gaan met het aanmelden, kunnen erkende en geregistreerde reisbureaus kijken op http://www.booking.com/travel-advisors/index.html.

Maar . . .  hoe zit het met de service van Booking.com?????

Booking.com bereikt miljoenste accommodatie, maar laat affiliate partner in de kou staan. De ambitie van Booking.com om reizigers te voorzien van de meest gevarieerde keuze in fantastische accommodaties op de meest prettige en gemakkelijke manier heeft nieuwe hoogtes bereikt met de toevoeging van de miljoenste accommodatie op de website. In Massachusetts, werd de miljoenste accommodatie toegevoegd aan het Booking.com platform. Het aanbod van accommodaties beslaat  nu meer dan dertig verschillende categorieën, van boten tot iglo’s en van kasteel tot en met boomhut.

2travel2 als affiliate partner
Dat is natuurlijk een geweldige ontwikkeling. Als affiliate partner van het eerste uur - van Booking.com -  krijg je een aantal beloftes:
"Meld u nu aan en verdien geld! Van grote vliegtuigmaatschappijen tot bloggers, wij kunnen u helpen geld te verdienen door accommodaties voor te stellen aan uw klanten of websitebezoekers. U kunt al binnen enkele minuten geld gaan verdienen!"

Affiliates worden daarbij geholpen door: "een toegewijd accountmanagement-team en een gemakkelijke technologie".

Ondersteuning voor de affiliate
Gedurende meer dan een jaar zijn bij 2travel2 de inkomsten als affiliate gereduceerd tot vrijwel NUL, terwijl de website steeds betere traffic vertoonde. Contacten met het Strategic Department van Booking.com hadden daarvoor geen oplossing en adviseerden vooral veel te experimenteren.  Op rechtstreekse brieven aan de directie met het verzoek voor ondersteuning kwam geen antwoord.

Conclusie voor dit moment
De belofte aan mij als affiliate - ondersteuning door toegewijd accountmanagement-team - wordt op dit moment niet waargemaakt.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com