Your powder flight to the Canadian Rockies

Canada is het land van uitgestrekte gebergten, nationale parken en in de winter natuurlijk een gegarandeerd pak sneeuw. Wil je er last minute nog even op uit en wil je garantie op sneeuw? Met Sneeuwzeker Deals boek je spotgoedkoop een wintertrip naar de pistes van Jasper National Park, waar in een seizoen makkelijk 400 cm sneeuw valt!

Skiën in Jasper National Park, onderdeel van de Canadese Rocky Mountains, is een bijzondere ervaring. Je ruilt de drukke pistes in de Europese skigebieden in voor de rust en ruimte van Marmot Basin. De fantastische sneeuw (waar er momenteel genoeg van ligt) zorgt voor een unieke powder snow experience.

Met 86 verschillende afdalingen en 7 liften op 4 verschillende bergtoppen zul je je geen moment vervelen. Een ander pluspunt is dat er nooit wachtrijen staan bij de skilift, waardoor je aan één stuk door de berg op en af kan. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om off-piste te gaan. Door het gebrek aan massatoerisme kun je altijd plekken vinden waar de poedersneeuw nog onaangeroerd op de berg ligt. De droom van iedere wintersporter, toch? Hij wordt werkelijkheid, al vanaf €1020 p.p.*

Meer winterse highlights
Er is meer. Winter in Canada is een unieke ervaring. De grote meren, watervallen en rivieren zijn bevroren en de bomen zijn bedekt met een witte sneeuwlaag. Het is een sprookjesachtig decor voor verschillende winteractiviteiten. Denk hierbij aan een tocht op een hondenslee, het beklimmen van met ijs bedekte bergen of een tour door de Maligne Canyon. Op deze plek, waar in de zomer nog een waterval te vinden is, loop je in het winterseizoen langs prachtige ijsmuren. De ultieme winter beleef je in Canada.

Onbezorgd op reis
Sneeuwzeker Deals geeft je een selectie van de goedkoopste deals met de garantie dat je altijd een dikke laag poedersneeuw tijdens je reis hebt. Alle reizen zijn inclusief rechtstreekse retourvlucht met KLM, 7 hotelovernachtingen, huurauto (of transfer) en skipassen. Kortom: je wintersportreis is geregeld.

In 8,5 uur vlieg je rechtstreeks met KLM van Schiphol naar Edmonton International Airport, het vliegveld dat bekend staat als toegangspoort tot de Rockies en het noordwesten van Canada. Vanaf daar reis je per transfer of huurauto naar Jasper National Park. Je overnacht in het dorp Jasper, in het hart van het nationale park, waar je op iedere plek uitkijkt op de Canadese Rockies.

Sneeuwzeker Deals werkt samen met verschillende touroperators die al jaren reizen naar Canada aanbieden. Je kunt hier terecht voor spotgoedkope en met zorg samengestelde pakketreizen. Alle pakketreizen zijn terug te vinden op www.sneeuwzekerdeals.nl.