Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van der Weijden verstevigt Sales & Marketing team Icelandair

Per 1 januari is Marieke van der Weijden gestart in de functie van Sales Representative bij Icelandair in Nederland en België. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van zakelijke relaties en klanten van de luchtvaartmaatschappij.

Van der Weijden nieuwe Sales Representative

Na haar studie Aviation Management werkte Van der Weijden onder andere voor transavia.com, waar zij zich bezig hield met Revenue Management en Account Management B2B, en Airberlin in de functie van Marketing Executive Benelux. Sales manager Manon ten Have: ‘We zijn erg blij met de ervaring die Marieke toevoegt aan ons team. Samen met haar zullen we Icelandair verder op de kaart gaan zetten binnen Nederland en België’. Marieke van der Weijden () zal op 10 en 11 januari namens Icelandair aanwezig zijn op de Vakantiebeurs.

Sales & Marketing team Icelandair

Het Sales & Marketing team van Icelandair bestaat vanaf 1 januari uit: Manon ten Have (Sales Manager), Eline Ruigrok (Sales & Marketing Executive), Nadia Abdulrida (Sales & Marketing Executive), Marcel van der Gaag (Sales Representative) en Marieke van der Weijden (Sales Representative).

Icelandair

Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavík en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2015 ruim 3 miljoen passagiers. In 2016 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot achttien keer per week. Vanuit Brussels Airport vertrekken er wekelijks twee tot zeven vluchten. De vluchtduur is zowel vanuit Amsterdam als Brussel ongeveer drie uur. In 2016 startte Icelandair met vier nieuwe routes: Chicago (maart), Aberdeen (maart), Parijs Orly (maart) en Montreal (mei). In 2017 voegt de luchtvaartmaatschappij daar Philadelphia (mei) en Tampa Bay (september) aan toe. Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

www.icelandair.nl

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com