Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw concept met meer dan 1.000 tips

Iedereen heeft hem in zijn hoofd; zijn eigen Bucket List. Met daarop die dingen die je nog echt wilt zien of beleven op reis. Op de populaire reiswebsite Droomplekken.nl kun je nu je eigen Bucket List samenstellen uit meer dan 1.000 tips van ervaren reizigers. De komende tijd zullen er nog honderden tips volgen.

,,Als ik iemand vraag naar hun Bucket List dan moeten mensen even nadenken. Maar dan hoor je: Het noorderlicht zien. Berggorilla’s ontmoeten. Een road trip door Australië. De zon zien opkomen bij Machu Picchu. Shoppen in New York. Deze tips kun je vanaf vandaag simpel op jouw Bucket List zetten op Droomplekken.nl,” aldus oprichter Corno van den Berg.

,,Bij veel van mijn reisverhalen en foto’s krijg ik van lezers de reactie: ‘Voor mijn Bucket List’. Toen dacht ik: dat kan handiger. Als ik ze nou de mogelijkheid geef het op hun Bucket List te laten zetten. Waarop je dingen kunt toevoegen, maar ook kunt afvinken als je er bent geweest.”

,,De nieuwe functionaliteit gaat eerst live in een bèta-versie. De komende weken zal de gehele site worden vervangen. Een heel nieuw jasje voor Droomplekken.nl, met nog meer tips voor je Bucket List.”
 
Iedereen die zijn Bucket List aanmaakt op de site van Droomplekken.nl maakt kans op een heuse Bucket List reis! Je kunt een 12-daagse rondreis voor twee personen in een camper door het westen van de VS winnen. Langs beroemde plekken als San Francisco, Yosemite, Bryce Canyon, Las Vegas en de Grand Canyon.

De reis is in samenwerking met WTC.nl Camperreizen en bevat de vliegreis, een volledig uitgeruste camper en 1600 vrije kilometers. De winnaar wordt op 15 januari bekend gemaakt op de stand van Droomplekken.nl op de Vakantiebeurs.

Droomplekken.nl op de Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs zijn er op de stand van Droomplekken.nl speciale Bucket List Sessies. Over absolute Bucket List bestemmingen als Peru, Noorwegen, Zuid-Afrika bijvoorbeeld. Of over de mooiste autoroutes.

Corno is tijdens deze sessies zelf aanwezig, maar ook een expert die veel lokale info geeft. Je vindt Droomplekken.nl in het Reizigerscafé in Hal 3/4. Het complete programma is op de site van Droomplekken.nl te vinden.

Over Droomplekken.nl

Droomplekken.nl is opgericht door reisjournalist Corno van den Berg.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com