Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op 10 december is het tweede Hard Rock Hotel in Europa geopend.

De legendarische hotelketen koos daarbij voor Tenerife. Een spectaculaire ‘Grand Opening Party’ met onder andere optreden van Village People zette de toon voor de nieuwe vestiging van de beroemde hotelketen.

In de USA staan meerdere Hard Rock Hotels, maar in Europa zijn ze nog een zeldzaam verschijnsel: het enige Hard Rock Hotel op ons continent staat in Ibiza. Maar daar is nu dus een tweede bijgekomen. De Hard Rock Hotels combineren 5-sterren service en luxe met de absolute voorliefde voor rockmuziek. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld gratis een Fender elektrische gitaar op hun kamer laten brengen (uiteraard met amplifier en headset) om lekker te kunnen spelen tijdens hun verblijf. Ook gratis streamen van ‘customized soundtracks’ behoort tot de standaard service van het hotel.

Family en adult-only
Het Hard Rock Hotel Tenerife staat in Adeje, aan de zuidwest-kant van het eiland. Het bestaat uit twee gebouwen met in totaal 624 kamers. Voor kinderen zijn er drie verschillende clubs: Lullaby voor 0-3 jaar, Hard Rock Roxity Kids Club™ voor 4-9 jaar en de Teen Spirit club voor 10-16 jaar. Het Hard Rock hotel Tenerife heeft een gigantisch indoor ‘Rock Spa’ gebied van meer dan 1.000 vierkante meter, 3 buitenzwembaden, een lagune, swim-up bar en uiteraard een flinke lijst aan entertainment met dikwijls gratis live optredens.

Children of the 80’s
Het dak ging eraf tijdens de openingsparty van het Hard Rock Hotel Tenerife. Niet alleen Village People trad op, maar ook Blackbox, C+C Music Factory en Rozalla zorgden voor een onvervalste revival van de 80’s.

www.hardrockhotels.com/tenerife/

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com