Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Verrassingsreis-specialist stuurt minderbedeelde gezinnen op reis

srprs.me kijkt terug op een geslaagde social sharing campagne waarbij het team door middel van heitje voor karweitje minderbedeelde gezinnen gesponsord op reis stuurt. In een maand tijd zamelde srprs.me in samenwerking met de stichting Reis met je Hart met donaties en ‘heitje voor karweitje’ geld in. Zo konden gezinnen die wegens hun financiële situatie zelf geen vakantie kunnen veroorloven toch op reis!


Spontaniteit terugbrengen in de wereld. Voor iedereen.

srprs.me vindt het belangrijk om spontaniteit terug te brengen in de wereld. Dit doen zij door reizen aan te bieden waarbij de bestemming tot vlak voor vertrek nog een verrassing blijft. Reizen is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend: minderbedeelde gezinnen hebben hun prioriteiten vaak anders liggen. Met hun ‘social sharing-campagne’ haalde srprs.me daarom geld op om ook deze gezinnen op vakantie te kunnen sturen. srprs.me draagt zo een steentje bij aan de betekeniseconomie.  


Geven met je hart

srprs.me laat de reisbranche van zijn beste kant zien. Als afsluiter van 2016 stond het steeds wisselende reisthema van de maand in het teken van geven, social sharing. Bas van srprs.me, die vaker video’s maakt namens de organisatie, riep met zijn video iedereen op om geld te doneren. Naast deze donaties deed het team van srprs.me zelf verschillende klusjes bij hun reizigers-community thuis om extra geld in te zamelen; het klassieke ‘heitje voor karweitje’. Zo werden er kasten uit elkaar geschroefd, ramen sticker-vrij gemaakt en ook werd er een heuse bootcamp georganiseerd. Dit alles met als doel om minderbedeelde gezinnen te laten genieten van een vakantie. De gezinnen werden vooraf geselecteerd door de stichting Reis met je Hart. De samenwerking was voor srprs.me een voor de hand liggende keuze, omdat zij zich inzet voor iedereen die om wat voor reden dan ook een vakantie verdient.

39.000 views
De reisorganisatie kan terugkijken op een succesvolle campagne. Niet alleen werd de vlog meer dan 39.000 keer bekeken, ook stuurde srprs.me samen met Reis met je Hart drie gezinnen op verrassingsreis.

www.srprs.me

srprs.me, opgericht in 2014, is een blind break reisorganisatie die je pas op het vliegveld of ‘on the road’ vertelt waar je naartoe gaat. Geheel on-trend vindt srprs.me dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen, je eigen herinneringen te maken en je vakantie niet langer “kapot te googelen”. Want de mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt. Er zijn blind breaks in de thema’s Adventure, Broke, City Tripping, Honeymoon & Luxury, Multi City, Road Tripping, Solo Together, Sunsation en het steeds wisselende Thema van de Maand. Een week van tevoren ontdek je wat de temperatuur ter plekke is en hoe laat je op het vliegveld of bij een auto-checkpoint moet zijn. Hier vul je een krascode in op je smartphone. Surprise, je gaat naar…

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com