New York Times Award voor Waldorf Astoria concierge

Jaimy de Graaf, de enthousiaste en bevlogen conciërge van het Waldorf Astoria Amsterdam, is tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van de Gouden Sleutels onderscheiden met de New York Times Award.

Reisdoelverkenner en reisgids New York . . .

Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest talentvolle jonge conciërge van Nederland in het hoogste hotelsegment. Het is tevens de opmaat voor verder internationaal succes. Jaimy zal zich tijdens het internationale congres van Les Clés d’Or in Berlijn op het hoogste niveau gaan meten met andere winnaars vanuit de hele wereld. Deze internationale deelname wordt mogelijk gemaakt door de New York Times en het Amsterdamse restaurant Pasta e Basta. De trofee bestaat uit de voorpagina van de International Herald Tribune (destijds de New York Times), uitgegeven op de geboortedag van de Award-winnaar.
 
“Jaimy heeft op overtuigende wijze aangetoond dat hij het vak van conciërge tot in z’n vingertoppen beheerst. Hij is trots op zijn vak waarin dienstbaarheid en jamie de graafgastheerschap centraal staan en toont een enorme drive”, aldus Ron Stoevelaar, voorzitter van de Gouden Sleutels.  Roberto Payer, directeur van het Waldorf Astoria, is trots op zijn talentvolle gastheer. “Wij zijn blij dat jonge mensen het conciërge-zijn weer als een vak zien. Jaimy’s betrokkenheid bij onze gasten is groot. Hij ziet erop toe dat vóór en tijdens het bezoek van de gasten alles tot in de puntjes geregeld is".

Over Waldorf Astoria Amsterdam
Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam, geopend in mei 2014, is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw, met elk een eigen verhaal. De entree en majestueuze trap naar een ontwerp van Daniel Marot, architect van Koning-Stadhouder Willem III, verlenen het hotel zijn grandeur. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije's Zusje en Goldfinch Brasserie. De centrale locatie, aan de mooiste gracht van Amsterdam, maakt het tot een ideale plek om de stad in al zijn gedaantes te ontdekken en te beleven. Kijk voor meer informatie op waldorfastoria

Over Waldorf Astoria Hotels & Resorts
Waldorf Astoria Hotels & Resorts is een keten van meer dan 25 hotels en resorts, elk met een eigen verhaal en identiteit, op de meest gewilde locaties ter wereld. De hotels hebben een aantal dingen gemeen: een inspirerende omgeving en een ongeëvenaard serviceniveau. De True Waldorf Service staat elke keer weer garant voor een onvergetelijk verblijf. Persoonlijke assistenten bieden service op maat en staan de gast vanaf reservering tot check-out met raad en daad terzijde. Toprestaurants, golfbanen van wereldklasse en  luxe spa’s: Waldorf Astoria staat garant voor unieke locaties en onvergetelijke ervaringen. Waldorf Astoria is het luxemerk van hotelketen Hilton Worldwide. Ervaar zelf het Waldorf Astoria en reserveer via www.waldorfastoria.com of lees meer op http://news.waldorfastoria.com.