Procesverbeteringen en systeemintegratie waren doorslaggevende factoren

BCD Travel heeft er in Nederland een nieuwe klant bij. Vanaf februari doet eVision Industry Software een beroep op BCD Travel voor het beheer van haar zakenreizen. Vooral BCD Travel’s kijk op procesverbeteringen en diverse systeemintegraties overtuigden eVision.

eVision Industry Software, wereldwijd markleider op het gebied van Control of Work software voor operationele veiligheid, zocht een nieuwe partner voor het beheer van haar zakenreizen. De focus lag hierbij vooral op het verbeteren van het volledige proces, van reisaanvraag tot declaratie. Samen met BCD Travel is het gehele huidige proces in kaart gebracht en zijn verbeteringsfacetten geïdentificeerd. Dit heeft geleid tot onder andere een slimmere opzet van (online) goedkeuringsprocedures en integratie van HR-systemen voor profielmanagement. Vooral de heldere analyse en de aangedragen oplossingen gaven de doorslag voor de beslissing. BCD Travel wordt voor eVision verantwoordelijk voor het zakenreisbeheer in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Qatar.

“BCD’s innovatieve karakter en hun kijk op procesverbeteringen hebben ons overtuigd dat zij de juiste partner zijn voor het beheer van onze zakenreizen”, legt Aad Verveld, CFO bij eVision Industry Software, uit.

“We zijn erg trots dat we de zakenreispartner worden van eVision Industry Software. Dit onderstreept dat wij vooruitstrevend zijn met onze technologische oplossingen en werkelijk meedenken met onze klanten om tot op maat gemaakte processen te komen”, zegt Diederik Banken, Vice President New Business & Client Retention bij BCD Travel.

 
Over eVision Industry Software
eVision Industry Software is wereldwijd marktleider op het gebied van Control of Work software. eVision biedt innovatieve oplossingen die de manier verbeteren waarop olie, gas, chemische en andere risicovolle industrieën opereren op een globale en lokale schaal. eVision stelt u in staat om de veiligheid en snelheid van uw werkzaamheden te verhogen en ondersteunt in het bereiken van uw operationele en veiligheidsdoelstellingen. De oplossingen van eVision zijn volledig af te stemmen op de wensen en eisen van uw organisatie, en tegelijkertijd gemakkelijk in gebruik. eVision garandeert de volledige naleving van de nieuwste protocollen en voorschriften. Grote organisaties zoals Shell, Statoil, BP, Qatar Petroleum en Repsol-Sinopec kiezen eVision als hun Control of Work leverancier, waardoor eVision’s positie als marktleider wordt versterkt. Met kantoren wereldwijd en samenwerkingen met ’s werelds meest toonaangevende systeemintegreerders, biedt eVision hoogwaardige levering en ondersteuning, op locatie, te allen tijde. Voor meer informatie, bezoek www.evision-software.com.
 
Over BCD Travel
BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in meer dan 100 landen met ruim 12.000 creatieve, toegewijde en ervaren mensen. Zo behouden we 97% van onze klanten, een topscore binnen deze branche, met een omzet van US$ 23,8 miljard in 2015. Voor meer informatie, bezoek www.bcdtravel.nl.

Over BCD Group
BCD Group is een marktleider in de reisindustrie. Het private bedrijf werd in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en bestaat uit BCD Travel (zakenreizen), Travix (online reizen: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama), Park ’N Fly (parkeren nabij luchthavens), en joint ventures Parkmobile International (mobiele parkeerapplicaties) en AERTrade International (consolidating en fulfillment). BCD Group is actief in meer dan 100 landen met ruim 13.000 medewerkers en een totale omzet van US$ 25,4 miljard, inclusief US$ 10 miljard partneromzet. Voor meer informatie, bezoek www.bcdgroup.com