WOW air verlaagt zakelijke tarieven met meer dan 50%

WOW air breidt haar services uit! Naast de standaard lage prijzen biedt WOW air vanaf nu WOW Basic, WOW Plus en WOW Biz aan. Met deze drie nieuwe opties worden aanvullende services gebundeld tegen een scherp tarief. Op deze manier kunnen passagiers zelf kiezen hoe comfortabel ze willen reizen met WOW air. Zo heeft WOW Biz ruimere zitplaatsen en meer privileges, waaronder priority boarding in alle WOW air vliegtuigen. De pakketten zijn vanaf nu te boeken en vanaf 1 juni zullen ook de ruimere zitplaatsen beschikbaar zijn.

 “We hebben hard gewerkt om de vliegticketprijzen naar IJsland en naar Noord Amerika te verlagen om meer mensen de mogelijkheid te geven om te reizen. Nu zijn we van plan om de prijzen voor zakelijke reizigers te verlagen door veel van dezelfde diensten te bieden voor een veel betere prijs”, zegt CEO en enige eigenaar van WOW air, Skúli Mogensen.

Om kennis te maken met deze nieuwe bundels krijgen reizigers met kortingscode WOWSALE 30% korting op geselecteerde vluchten. Deze kortingscode is geldig tot en met zondag 12 februari.

WOW air biedt nu drie verschillende producten aan:

    WOW Basic kan geboekt worden vanaf €41,59*. Hierbij zit het vliegticket inbegrepen en is één klein stuk handbagage toegestaan (bijvoorbeeld een kleine rugzak, tas of koffer) met een maximale afmeting van 42x32x25cm.
    WOW Plus kan geboekt worden vanaf €91,97*. Deze optie bevat naast het bovenstaande ook een extra stuk handbagage met een maximale afmeting van 56x45x25, evenals een koffer van maximaal 20kg om in te checken. Ook zit bij WOW Plus annuleringsbescherming inbegrepen.
    WOW Biz is te boeken vanaf een prijs van €153,47*. Hierbij zit, naast al het bovenstaande, ook nog priority boarding, een warme maaltijd en reservering van de ruimste beschikbare zitplaats inbegrepen.

Ruimere stoelen
De extra ruime stoelen worden geïnstalleerd in de A330 type vliegtuigen van WOW air die vooral worden ingezet op de langeafstandsvluchten naar Los Angeles en San Francisco. De zitplaatsen zijn speciaal gemaakt met oog op het comfort van de passagier, met extra beenruimte en een voetsteun. Deze nieuwe zitplaatsen zullen 94cm worden, in tegenstelling tot de reguliere stoelen van 76cm. In de andere toestellen van WOW air (de Airbus A320 en A231) zullen er XL en XXL business seats komen van respectievelijk 81-86cm en 89-94cm.  Het is voor het eerst dat WOW air zulke ruime zitplaatsen aanbiedt. Het zal ook mogelijk zijn om deze grotere zitplaatsen buiten het pakket om te kopen.

Bagage
Naast de veranderingen qua comfort en interieur aan boord wordt ook het beleid voor de bagage aangepast. Vanaf heden is de bagage inbegrepen in de ticketprijzen en kunnen passagiers zelf bepalen voor welke optie zij kiezen. Een klein stuk handbagage zit vanaf nu altijd inbegrepen bij de prijs zoals een handtas, kleine rugzak of computertas. Dit item moet onder de stoel van het vliegtuig passen. Bij WOW Plus mag de betaalde handbagage een maximale afmeting van 56x45x25cm hebben (IATA richtlijnen). Bij dit pakket wordt de bagage voordeliger aangeboden dan wanneer men apart bagage bijboekt.

* deze prijzen zijn de vanafprijzen voor een enkele reis tijdens de actieperiode tot en met zondag 12 februari.

Over WOW air

WOW logo RGBWOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 33 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol en vanaf de winterdienstregeling dagelijks. Vanaf 27 maart 2017 vliegt WOW air twee keer per dag naar Amsterdam. Momenteel werken er 650 mensen en bestaat de vloot uit twee Airbus A320’s, drie Airbus A330’s en zes A321’s voor de trans-Atlantische routes. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2016 vliegen er 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat volgend jaar 3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van en naar IJsland aanbieden. Volg WOW air ook via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en op snapchat: wow-air. Voor meer informatie en het boeken van vluchten, ga naar:
wowair.nl