Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autoverhuur, is door de Nederlandse reisbureaumedewerkers voor de 11e keer op rij gekozen tot beste autoverhuurder. Tijdens de jaarlijkse Verenverkiezing werd deze prestigieuze prijs met een 8,27 als rapportcijfer in de wacht gesleept. Daarmee liet Sunny Cars de overige genomineerden ver achter zich.

De Veren werden afgelopen dinsdag uitgereikt tijdens een officiële ceremonie op de Vakantiebeurs in Utrecht. Tijdens de jaarlijkse verkiezing brengen ruim 6.000 Nederlandse reisagenten hun stem uit in veertig verschillende categorieën.

 

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars, in een reactie: “Elk jaar is het weer spannend, ondanks het feit dat we alweer elf jaar achter elkaar als winnaar uit de bus komen. We zijn uiteraard opnieuw erg blij met deze winst en beschouwen deze titel nog steeds niet als vanzelfsprekend. Het hele jaar door werken we keihard om onze producten en service te optimaliseren en houden we zeer intensief contact met reisbureaus die een groot deel van onze verkoop voor hun rekening nemen. Op die manier stemmen we onze service en producten zo goed mogelijk op elkaar af. Het is erg prettig als deze inzet en samenwerking beloond wordt, in dit geval in de vorm van een prestigieuze onderscheiding. Uit recentelijk onderzoek kwam ook al naar voren dat reisagenten ons all-inclusive product erg waarderen.”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen.

Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl