Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Jouw kans droombaan bij een van de snelst groeiende airlines ter wereld

Amsterdam, 22 februari 2017 – Emirates Airline is op zoek naar nieuw talent om haar vloot te versterken. Het recruitment team komt daarom volgende maand naar Nederland om nieuwe piloten te werven voor haar uitgebreide internationale vliegnetwerk.

De Pilot Recruitment dagen vinden op 9 maart plaats om 10:00 ’s ochtends en om 14:00 uur ‘s middags. Op 10 maart is er nog een derde ochtendsessie om 10:00 uur. Geïnteresseerde kandidaten hoeven maar aan één van deze sessies deel te nemen, registreren is hiervoor niet nodig. De locatie voor deze recruitment dagen is het Dorint Airport-Hotel Amsterdam in Badhoevedorp. De recruitment dagen bieden een geweldige kans voor geïnteresseerde piloten om meer te leren over het werken bij Emirates en om kennis te maken met het personeel en de bedrijfscultuur.

Piloten die interesse hebben maar verhinderd zijn op deze dagen kunnen online hun aanvraag indienen via www.emirates.com/pilots.    

De voordelen van werken bij Emirates
Het personeel van Emirates bestaat in totaal uit meer dan 160 verschillende nationaliteiten. Een baan bij deze maatschappij brengt veel voordelen met zich mee. Zo ontvangen alle medewerkers van Emirates een belastingvrij salaris, ziektekostenverzekering en jaarlijks verlof. Ook worden er vele mogelijkheden aangeboden tot professionele ontwikkeling binnen het bedrijf om de luchtvaartcarrières van nieuwe piloten te verbeteren. Daarnaast hebben medewerkers van Emirates het voorrecht om te kunnen wonen en werken in één van ‘s werelds meest populaire bestemmingen: Dubai!

Emirates Airline
Emirates is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld die een van ’s werelds grootste vloten aanstuurt. Deze vloot bestaat uit 256 actieve wide-body vliegtuigen. Daarmee vliegt Emirates op een wereldwijd netwerk van 154 bestemmingen in 83 landen, verspreid over zes continenten. Emirates biedt aan boord van haar vliegtuigen het nieuwste comfort. Zo kunnen passagiers onder andere genieten van meer dan 2.000 entertainmentkanalen op het bekroonde ice systeem en van gastronomische maaltijden geïnspireerd door de regio. Met nog eens meer dan 220 technisch geavanceerde Airbus en Boeing toestellen in bestelling, blijft Emirates haar vloot vergroten en haar netwerk en diensten uitbreiden.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com