Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

’S WERELDS MEEST INCLUSIEVE LUXE REDERIJ BRENGT PR BELANGEN ONDER BIJ USP MARKETING

’s Werelds meest inclusieve luxe rederij, Regent Seven Seas Cruises heeft USP Marketing PR aangesteld als behartiger van haar PR-belangen in Nederland, België en Luxemburg. Bij de samenwerking staat de positionering van de maatschappij in het topsegment centraal. Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve luxe cruiseline ter wereld en beschikt over een vloot van vier schepen, waaronder de vorig jaar zomer in de vaart genomen Seven Seas Explorer, ook wel bekend als het meest luxe schip ooit gebouwd.

Cruisen op het hoogste niveau
Regent Seven Seas Cruises is toonaangevend in het cruise-topsegment met suites only accommodatie (97% met privé veranda) en alle luxe – van diverse exquise restaurants tot kwaliteitswijnen en van excursies tot internettoegang – inbegrepen. Regent’s luxe vloot van kleine tot middel grote schepen, ruimte voor 490 tot maximaal 750 gasten, met een warm karakter biedt een uitstekende service en vaart naar 425 bestemmingen over de hele wereld. USP Marketing PR  heeft voor de rederij een gedegen offline en online PR campagne ontwikkeld, waarbij creatieve storytelling de boventoon voert. In alle communicatie uitingen ligt de nadruk op het unieke product en de mogelijkheden die cruisen op het hoogste niveau biedt.

Creatieve werkwijze en expertise
Graham Sadler, Managing Director Regent Seven Seas Cruises EMEA, is blij met de nieuwe samenwerking: “Wij hebben voor USP Marketing PR gekozen vanwege hun creatieve werkwijze en expertise in de reiswereld. Ons product is bijzonder en USP begrijpt hoe onze boodschap het beste over de bühne gebracht kan worden.” Jeannette Spits, Strategic Director van USP Marketing PR vult aan: “Het is van belang het unieke en persoonlijke karakter van Regent Seven Seas Cruise te benadrukken. Cruisen met deze maatschappij is écht anders en dat willen we de doelgroep laten weten. Dat vergt een continue en consistente PR-aanpak, waar we vol enthousiasme mee aan de slag gaan!”

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com