GEINSPIREERD OP DE PRIVÉJACHT, GEINTEGREERD IN HET VLIEGTUIG


Het wordt weer een mooi jaar om met Emirates te vliegen. De airline lanceert nieuwe producten en verbeteringen aan boord van zowel haar A380 als Boeing 777 vloot. In 2017 komt de maatschappij met een miljoenenupgrade van haar cabine-interieur, waaronder een nog mooiere Onboard Lounge in de Airbus A380. Momenteel wordt de eerste lounge geïnstalleerd in het gloednieuwe Emirates A380 toestel dat in juli operationeel wordt. Wie voor die tijd al een kijkje wil nemen doet dat op de Emirates Infinite Possibilities stand op reisvakbeurs ITB in Berlijn. Alle A380s van Emirates hebben een Onboard Lounge, die net als de vernieuwde versie te vinden is op het bovendek, toegankelijk voor First en Business Class passagiers.

Luchtig en stijlvol
Emirates vond de inspiratie voor de vernieuwde Onboard Lounge op luxe privéjachten. De hoefijzervormige bar blijft, nieuw zijn de zitjes met tafel bij het raam. Met deze stijlvolle toevoeging biedt de lounge ruimte aan 26 passagiers, waaronder acht zitplaatsen. De lichtere kleuren en houten accenten zorgen voor een luchtigere look. Ook de geïntegreerde LED sfeerverlichting draagt daaraan bij, de subwoofers zorgen voor sfeervol surround sound. Er is een 55 inch LCD tv voor vluchtinformatie, live TV uitzendingen, het laatste nieuws of sportupdates. In de lounge worden gastronomische hapjes en speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, uiteraard worden er ook sterkere drankjes geschonken en cocktails bereid. Een geluidsdicht gordijn zorgt voor een passende afscheiding naar de andere cabines.

Ontzettend populair
Sir Tim Clark, President van Emirates Airline, over de nieuwe introductie: “The A380 Onboard Lounge is ontzettend populair bij onze passagiers en daardoor echt een iconisch onderdeel van ons product geworden. Met name op lange vluchten wordt de mogelijkheid om de benen te strekken en ontspannen een drankje te drinken in de stijlvolle ruimte enorm gewaardeerd. Sinds de lancering van  de Onboard Lounge in 2008 hebben we een paar verbeteringen doorgevoerd op basis van feedback van passagiers, zoals meer ruimte voor interactie. Met de nieuwe lounge zijn we een stap verder gegaan, de zitjes maken het nog gezelliger, zodat passagiers samen maximaal van hun vlucht kunnen genieten.”

Over Emirates
Naast de Onboard Lounge is de Emirates A380 ook bekend om haar toonaangevende First Class Private Suites en Shower Spa’s, luxe Business Class pods met persoonlijke mini-bars en de mogelijkheid volledig plat te liggen, Wi-Fi aan bood en het gevierde ‘ice’ Digitale Breedbeeldsysteem met meer dan 2.500 kanalen vol films, tv-programma’s muziek en podcasts. Emirates voert met de A380 vluchten uit naar 46 steden in vijf continenten. Het is de grootste vloot van A380s ter wereld, met 93 van deze dubbeldekker toestellen in de lucht en nog eens 49 in bestelling. Het toestel is enorm populair, zoals ook blijkt uit de bijna 70 miljoen passagiers die Emirates met haar vlaggenschip-toestel vervoerde sinds 2008. Zie voor meer informatie ook www.emirates.com/nl

Hotels in de Emiraten