Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze rederij ter wereld.

Ze viert dit jaar haar zilveren jubileum en doet dat met de gehele vloot. Ter gelegenheid van deze mijlpaal heeft de maatschappij 25 cruises geselecteerd voor exclusieve jubileumactiviteiten. Zo wordt specifiek voor deze afvaarten een speciaal gastronomisch concept gelanceerd waarbij gasten met de chefs meekijken in de keuken en genieten van gastronomie op maat. Ook aan de bar is het gezellig tijdens de feestelijke vaarten, met exclusieve wijn-, whisky- en cocktailproeverijen. Waar en op welk schip het 25-jarig bestaan wordt gevierd is aan de gast. De jubileumcruises zijn verdeeld over alle vier de Regent Sevens Seas-schepen die cruisen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

25 jaar gevierd op 25 cruises
Met de Seven Seas Mariner de Amazone af, aan boord van de Seven Seas Navigator door het Panamakanaal, met de Seven Seas Voyager naar Azië of toch liever met de Seven Seas Explorer de Middellandse Zee op? Het is in 2017 overal feest aan boord bij Regent Seven Seas Cruises. De rederij biedt altijd alle luxe inclusief, maar tijdens de 25 speciale jubileumreizen gaat daar nog een schepje bovenop. Wat te denken van een VIP-lunch compleet met rode loper, waarbij de chefs gasten in de keuken uitnodigen om voor hen gerechten op maat te bereiden? Ook in de bar is het feest, met exclusieve tastings waarbij de mooiste wijnen, de beste whisky’s en de meest bijzondere cocktails worden geserveerd. 25 jaar succes, gevierd op 25 cruises!

Jubileumreizen op de zeven zeeën
regent seven seas restaurantHet jubileum van Regent Seven Seas Cruises wordt gevierd op de volgende 25 reizen:

Seven Seas Mariner
- Amazone reis – 17 november 2017
- Alaska cruise – 13 mei, 12 juli, 23 augustus 2017
- Herfstkleuren cruise – 27 oktober 2017

Seven Seas Navigator
- Caribische reis – 13 mei 2017
- Panamakanaal cruise – 17 juni 2017
- Oostkust cruise – 7 augustus 2017
- Atlantische overtocht – 17 oktober 2017
- Hawaii cruise – 11 december 2017

Seven Seas Voyager
- Azië reizen – 8 april en 5 december 2017
- Middellandse Zee reizen – 11 en 28 juni, 8 juli, 20 augustus, 19 en 28 september, 27 oktober 2017

Seven Seas Explorer
- Middellandse Zee reizen – 9 april, 26 april, 4 oktober 2017
- Noord-Europa cruises – 3 juli, 21 augustus 2017
- Atlantische overtocht – 24 november 2017

De keuze voor luxueus cruisen
Jason Montague, President & CEO van Regent Seven Seas Cruises, zegt het volgende over het 25-jarig bestaan van zijn rederij: “Op 26 mei 1992 werd de Radisson Diamond gedoopt. Met haar 19.000 ton en ruimte voor 354 passagiers was ze de officiële start van wat nu Regent Seven Seas Cruises is. Sinds die dag, nu alweer 25 jaar geleden, hebben we geen moment stilgezeten. Ons gedreven team is non-stop bezig met het luisteren naar de wensen van gasten, het verder ontwikkelen en verbeteren van de ervaring aan boord, het investeren in nieuwe schepen en het nog luxueuzer maken van de bestaande vloot. Dat alles heeft Regent Seven Seas Cruise gemaakt tot de keuze bij uitstek als het gaat om luxueus cruisen – nu en de afgelopen 25 jaar!”.

Over Regent Seven Seas Cruises
lounge
Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve en luxueuze cruisemaatschappij ter wereld, met een vloot van vier schepen die varen naar meer dan 425 bestemmingen wereldwijd. De nieuwste aanwinst, Seven Seas Explorer, werd in juli 2016 in de vaart genomen en staat ook wel bekend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd. Regent Seven Seas Cruises is toonaangevend in het cruise-topsegment met suites only accommodatie en alle luxe – van exquise gerechten tot kwaliteitswijnen en van excursies tot wifi – inbegrepen. Momenteel voert de rederij een programma uit waar $125 miljoen mee gemoeid is en die de gehele vloot upgrade naar het niveau van de Seven Seas Explorer. Zie voor meer informatie www.rssc.com.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com