Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Deze zomer vliegt ArkeFly twee keer per week naar Toronto in Canada. Vanaf 1 juli vliegt ArkeFly in circa acht uur non-stop naar de grootste stad van Canada. Een ticket naar Toronto kan al vanaf € 499 per persoon worden geboekt. De vluchten zijn in de loop van deze week boekbaar op Arkefly.nl en in de ANVR-reisbureaus, waaronder die van Arke en Holland International. Boeing 767
De vluchten naar Toronto worden uitgevoerd met een Boeing 767-300. Aan boord hanteert ArkeFly haar bekende drieklassen concept: Economy Class, Comfort Class en Star Class. Daarnaast kan de passagier een keuze maken uit diverse extra services van de airline, zoals online inchecken, een stoel reserveren, een DuoSeat reserveren en toegang tot de Lounge op Schiphol. Op de vluchten wordt samengewerkt met het Canadese zusterbedrijf Sunwing. ‘Op die manier worden ook de vluchten naar Europa goed gevuld,' aldus Manager Verre Reizen Manfred Laheij.

Volledig verzorgde reizen
Met de vluchten naar Toronto verwacht Laheij in eerste instantie vooral zogeheten VFR (Visiting Friends & Relatives) reizigers te trekken, die alleen losse stoelen boeken op de route. ‘Maar we promoten ook de rondreizen die we hebben. Dat gaan we doen middels een nog te verschijnen, 16 pagina's tellende, Holland International flyer.'  Vanaf februari kunnen de ArkeFly vluchten worden gecombineerd met speciaal ontworpen pakketreizen van Holland International, die volledig aansluiten op de vluchtdagen van ArkeFly. Daarnaast kan de reiziger bij Holland International voor Canada terecht voor fly & drives, rondreizen, camperreizen en city trips. Ook het boeken van alleen accommodatie of losse auto- en camperhuur behoort tot de mogelijkheden. Holland International biedt overigens het hele jaar door pakketreizen aan naar Canada, en werkt hiervoor ook samen met andere airlines dan ArkeFly.

Trendy Toronto
Toronto wordt ook wel het Canadese New York genoemd, met zijn vele theaters, clubs, galeries en winkelcentra. De stad biedt een goede uitvalsbasis om Oost Canada te ontdekken. In Oost Canada vindt de reiziger fascinerende steden zoals Quebec, Ottawa en Montreal, maar ook prachtige natuurparken en natuurlijk de beroemde Niagara Falls. In de Fundy Baai tussen Nova Scotia en New Brunswick leeft de grootste walvispopulatie ter wereld. De Hudson Baai, Appalachen bergketen en Saguenay rivier zijn andere hoogtepunten van deze afwisselende regio.

Internet: www.arkefly.nl