Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ontwikkeling verkoopactiviteiten voor zakelijke en consumentenmarkt. Online Groot-Brittannië specialist House of Britain gaat per 1 december 2008 een samenwerking aan met PBLG Consultancy , die verkoopactiviteiten zal helpen ontwikkelen, gericht op  zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.
PBLG Consultancy is eigendom van Peter Blomberg,  gevestigd in Rockanje. Blomberg zal zich primair richten op de ontwikkeling van groepsvervoer, het opzetten van speciale arrangementen voor bedrijven en verenigingen evenals het aantrekken van zogenoemde "closed user groups".

Stap vooruit
"Met zijn jarenlange internationale ervaring, kennis van de markt en uitgebreid netwerk in de branche, zien wij de samenwerking met Peter Blomberg als een belangrijke stap vooruit om onze groeiplannen in deze marktsegmenten voor de komende jaren te realiseren", zegt Aad van Duivenbode, managing director van House of Britain. De online specialist legt zich d.m.v. een "one-stop-shop" strategie toe op het samenstellen van hoogwaardige maatreizen naar het Verenigd Koninkrijk.

Blomberg
Peter Blomberg heeft in diverse commerciële management functies gewerkt bij DFDS, Tor Line, Olau/TT-Line en P&O Ferries. Tijdens zijn periode bij P&O North Sea Ferries was hij onder meer eindverantwoordelijk voor alle sales, marketing en PR-activiteiten voor de rederij in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Internet: www.houseofbritain.nl