Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Weekendje weg met gezin in Crowne Plaza Amsterdam " Schiphol, Holiday Inn Amsterdam en het Holiday Inn Amsterdam " Schiphol.  Speciale "Horton" actie in hotels.    Het Crowne Plaza Amsterdam " Schiphol, Holiday Inn Amsterdam en het Holiday Inn Amsterdam " Schiphol hebben een bijzondere kortingsactie voor gezinnen met kinderen......... n.a.v. het verschijnen op DVD van de animatiefilm Horton van 20th Century Fox. Deze speciale actie is geldig tot en met 28 februari 2009 in bovengenoemde hotels en in alle andere Holiday Inn en Crowne Plaza hotels in de Benelux.

Gezinnen met kinderen profiteren in de actieperiode van meerdere voordelen, zoals het verblijf van twee nachten voor de prijs van één. Kinderen overnachten en ontbijten bovendien gratis. Elke jonge gast krijgt ook nog een Horton geschenk.

Reserveren voor de "2 voor 1" promotie kan via de speciale website: www.IHGhorton.com.

Via deze website kunnen gasten ook meedoen aan een prijsvraag waarbij vijf Horton weekends voor het hele gezin te winnen zijn, inclusief een groot verrassingspakket van Horton.

Het Crowne Plaza Amsterdam " Schiphol, het Holiday Inn Amsterdam en het Holiday Inn Amsterdam " Schiphol hotel zijn onderdeel van de InterContinental Hotels Group, een internationaal bedrijf met zeven hotelketens; met gezamenlijk 160 miljoen overnachtingen per jaar, bijna 590.000 kamers en meer dan 400 hotels verspreid over 100 landen.

W: www.ichotelsgroup.com