Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

“Irritaties en zorgen over autohuur zouden tot het verleden moeten behoren”


“Autohuur kan wel degelijk transparant en eerlijk zijn, het zou zelfs de standaard moeten zijn. Irritaties en zorgen tijdens je vakantie over onverwachte extra kosten moeten tot het verleden behoren.” General Manager Nederland en België Hans Knottnerus van Sunny Cars reageert hiermee op het recente lidmaatschap van Sunny Cars bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Ze zijn daarmee de eerste aanbieder van autohuur die het volwaardige lidmaatschap heeft gekregen. “Ik ben daar trots op: ons lidmaatschap biedt consumenten een duidelijke kwaliteitswaarborg. We hopen dat meer autoverhuurbedrijven aansluiten, een betere reputatie van de branche helpt tenslotte alle partijen.”

Dat autoverhuurders nu wel lid kunnen worden, vloeit voort uit een initiatief van Sunny Cars en andere aanbieders om tot eerlijke en transparante autohuur te komen, waarbij de klant precies weet waar hij aan toe is. Wie via een ANVR-lid een auto huurt, is verzekerd van een heldere all-in prijs, goede verzekeringen inclusief een aansprakelijkheidsverzekering, eerlijke voorwaarden en klachtenafhandeling via een geschillencommissie. Het ANVR-keurmerk onderscheidt autoverhuurders die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben van partijen die enkel op winstbejag uit zijn en daarbij niet schuwen om klanten met onverwachte kosten of slechte service te confronteren. Iets wat ook deze zomer weer actueel blijkt.

Onderzoek: eenderde van de Nederlanders negatieve ervaring
Uit recent onderzoek in opdracht van Sunny Cars blijkt dat er nog veel wantrouwen is richting autoverhuurders. Dat dat terecht is, blijkt uit het feit dat een derde van de Nederlanders te maken heeft gehad met een negatieve ervaring met autohuur. Het gaat dan vooral over onverwachte kosten door een verplichte extra verzekering. Knottnerus: “Wij juichen alle initiatieven om een betere reputatie van de autohuurbranche te bewerkstelligen, zoals ANVR-lidmaatschap voor autoverhuurders en het convenant voor heldere autohuur waar de Europese Commissie samen met Europese consumentenautoriteiten op heeft aangestuurd, dan ook van harte toe.”

Knottnerus: “Dat Sunny Cars al 25 jaar bezig is om autohuur via een all-inclusive formule transparant en inzichtelijk te maken, is nu beloond met een volwaardig lidmaatschap van de ANVR. Dat ook mensen die nog geen ervaring hebben met Sunny Cars nu dankzij het ANVR-logo in een oogopslag kunnen zien dat wij een betrouwbare aanbieder van autohuur zijn, stelt ze ongetwijfeld gerust. Zij zijn nu verzekerd van meer garanties en bescherming.“

Naast Sunny Cars mag inmiddels ook Alamo.nl het ANVR-logo als keurmerk voeren.

Over Sunny Cars
Bij Sunny Cars reserveren vakantiegangers een zorgeloze huurauto. Het bedrijf hanteert een unieke all-in formule waarbij all-in ook echt all-in betekent: ongelimiteerde kilometers, alle benodigde verzekeringen, dekking van glas-banden-bodem- en dakschade, terugbetaling eigen risico en een aanvullende WA-verzekering van € 7,5 miljoen zijn standaard inbegrepen. Als extra optie kunnen klanten kiezen voor aanvullende servicepakketten. Sla de wachtrij over met Premium of Express of kies voor het Geen waarborgpakket, zodat je geen creditcard of zelfs cash nodig hebt. Daarnaast beschikt Sunny Cars over een daadkrachtige reserveringsafdeling om klanten voor, tijdens en na hun reis optimaal te helpen. Sunny Cars bestaat al sinds 1991 en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa met een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. Voor meer informatie:
http://www.sunnycars.nl

logo sunny cars