Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Lagere prijzen, ruimere keuze en meer diensten op maat

Het nieuwe tariefaanbod van Thalys geldt voor treinen die vanaf 10 december rijden. Thalys verscherpt het aanbod om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de reizigers. 30% lagere prijzen, ruimere keuze en meer diensten. Vroegboekers kunnen genieten van de Thalys-prijzen.

De reclameprijzen van Thalys blijven laag. Zo kunnen passagiers vanaf 29,- naar Belgie en vanaf 35,- naar Frankrijk. Wifi is bij de prijs inbegrepen, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van reizen met de Thalys.

30% voordeel op diverse reizen
Jongeren krijgen een voorkeursbehandeling. Om in te spelen op hun reisbehoeften kunnen zij profiteren van de reclameprijzen tot twee dagen voor de vertrekdatum. Kinderen jonger dan 12 jaar reizen dankzij het KID-tarief ongeacht de bestemming voor 15,-. De minigroup-tarieven dalen zodra het aantal reizigers toeneemt. De tarieven zijn beschikbaar tot de dag van vertrek. Voor senioren wordt een tarief van 30% voordeel aangeboden. In totaal biedt Thalys reizen van 30% voordeel.

Nieuwe categorie Comfort
Thalys introduceert een nieuwe categorie Comfort, voor reizigers die willen genieten van eerste klas reizen zonder bijkomende diensten (vanaf 45,- tussen Amsterdam en Brussel). Daarnaast kunnen reizigers genieten van een ˜Premium-reis: Comfort 1 en met de volledige bijbehorende extra services zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats, internationale dagbladen, reservering van een taxi, verbeterde wifi en een flexibel ticket. De Premium-tarieven worden voor vroege beslissers verlaagd (bv. Amsterdam-Parijs vanaf 135,-, tegenover 204,- voorheen).

Met dit nieuwe aanbod herbevestigt Thalys de wens om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het comfort en de snelheid van de rode treinen. Wij hebben een duidelijke doelstelling: volle treinen en 100% tevreden klanten, dankzij eerlijke tarieven en een optimaal gebruik van onze rijtuigen, vertelt Agnes Ogier, CEO van Thalys.

Voor meer informatie: https://www.thalys.com/nl/nl/aanbiedingen-en-tarieven/nieuw-aanbod.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Over Thalys
Thalys is de rode hogesnelheidstrein die niet enkel Brussel met Parijs verbindt in 1u22, maar ook met Keulen en Amsterdam in 1u47 en 1u50. Sinds 2011 rijdt Thalys ook naar de drie Duitse steden Düsseldorf, Duisburg en Essen, naar Dortmund vanaf december 2015. Sinds 12 april 2014 verbindt Thalys ook Lille met Amsterdam. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op  hoge snelheid waar maakt, en dat in vier landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, is Thalys op 1 april 2015 een volwaardig spoorbedrijf geworden.  Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs: een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com. Meer informatie www.thalys.com / @thalys_nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com