Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

XQISIT, hét merk van telefoonaccessoires voor de on-the-go generatie op reis, presenteert de OverEar400.

Een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling tot 25 decibel. Dat maakt ze tot het ultieme reismaatje voor wie vaak met het vliegtuig reist.

Bij actieve noise cancelling worden lage tonen door een microfoon opgepikt, waarna het tegenovergestelde geluid door de over de oren vallende oortelefoons wordt gestuurd. Dat ‘annuleert’ het monotone gebrom van een vliegtuigmotor. De techniek werd oorspronkelijk bedacht om de oren van vliegtuig- en helikopterpiloten te beschermen, maar is tegenwoordig ook voor consumenten beschikbaar. Goed nieuws dus voor de frequent flyers onder ons: muziek, podcasts en video’s klinken vanaf nu net zo helder als thuis.

Bovendien lijkt de OE400 in de verste verte niet op de gigantische hoofdklemmen waar helikopter- en straalvliegtuigpiloten toe veroordeeld waren: deze hoofdtelefoon is er een die gezien mag worden. Door het slanke design weegt de E400 maar 217 gram, waardoor hij langere tijd achter elkaar gedragen kan worden zonder te irriteren.

Met een volledig opgeladen batterij kan de hoofdtelefoon tot wel 12 uur achtereen muziek spelen. Via de ingebouwde microfoon kunnen tot 15 uur lang telefoongesprekken worden gevoerd. Door Bluetooth 4.1 kun je zelf tot 10 meter van je smartphone of tablet vandaan lopen. De stand-bytijd van de OE400 is 30 uur, maar mocht de batterij op een hele lange reis onverhoopt toch leegraken, dan kun je er altijd nog een audiokabel met 3,5mm-plug op aansluiten en verder genieten van muziek en films.

De XQISIT OE400 is beschikbaar bij kleine en grote retailers voor een adviesprijs van 99 euro.

Over XQISIT
XQISIT werd opgericht in 2009 met het idee het leven gemakkelijker te maken. Het diverse team, dat bovenal een passie voor goed design deelt, werkt op het hoofdkantoor in Keulen onophoudelijk aan verbeteringen van producten. Van krachtige powerbanks en audiotechnologie met kraakhelder geluid, tot beschermende cases die naadloos om ieder denkbaar device passen: alle producten zijn ontworpen met de Bauhaus-principes in het achterhoofd. Simpelheid, functionaliteit, en kwaliteit - door deze samen te brengen en er een dun laagje ‘good looks’ aan toe te voegen zorgt XQISIT voor buitengewone accessoires.

Over STRAX
STRAX is een wereldwijd producent van accessoires voor mobiele en verbonden apparatuur. Het bedrijf staat genoteerd op de Nasdaq Stockholm Stock Exchange. STRAX biedt gepatenteerde, gelicenseerde en partner branded accessoires. De eigen merken zijn onder andere XQISIT, GEAR4, Urbanista, THOR en Flavr. Het bedrijf vertegenwoordigt zowel meer dan 30 grote OEM, als merken voor mobiele accessoires en verkoopt via een breed aantal kanalen, variërend van telecom operators, gespecialiseerde mobiele en consumentenelektronica retailers tot online, lifestyle, warenhuizen en supermarkten. STRAX werd opgericht in Miami en Hong Kong in 1995 en is sindsdien wereldwijd aanzienlijk gegroeid. STRAX heeft meer dan 175 medewerkers in twaalf  landen en het hoofdkantoor en logistiek centrum is gevestigd in Duitsland.

 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com