Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Brussels Airlines fans hebben massaal gekozen voor de Smurfen voor het vijfde speciale vliegtuig van de airline.

De designer van het Smurfenvliegtuig en winnaar van de wedstrijd is de Italiaanse studente Marta Mascellani.

 

Marta’s Smurfendesign won met de meerderheid van de stemmen van de tweede finalist: Art Nouveau/Victor Horta. De Smurfen zijn één van België’s meest geliefde tekenfilmfiguurtjes en dus een goede vliegende ambassadeur voor België.

Het design zal binnenkort tot leven komen op een Airbus A320, die vanaf maart 2018 heel Europa (en soms zelfs daarbuiten) zal doorvliegen in het Brussels Airlines netwerk. Als winnaar van de wedstrijd zal Marta het designproces en de creatie van het vliegtuig achter de schermen kunnen meemaken; op de eerste rij staan wanneer het onthuld wordt en op de eerste vlucht meevliegen

    “tekenen is mijn grote passie dus toen ik over de wedstrijd hoorde, wilde ik meteen de uitdaging aangaan. Ik ben altijd fan geweest van Peyo’s creaties, ik hou van de strips en de films van de Smurfen. Ik vond het ook een super gelegenheid om hen als thema te kiezen, want ze worden 60 jaar volgend jaar. Ik vind het super dat Brussels Airlines de enige airline is die haar lanf en cultuur op deze manier promoot, met elk jaar opnieuw een nieuw speciaal beschilderd vliegtuig. Mijn broer is piloot bij Brussels Airlines, dus ik heb ook een connectie met het bedrijf”

Brussels Airlines is een trotse ambassadeur van België en draagt de ‘belgitude’ echt in het hart. Momenteel pronken Kuifje, Magritte, de Rode Duivels en Tomorrowland al als Belgian Icon op vier Airbus vliegtuigen. Daarnaast doet Brussels Airlines er ook aan boord alles aan om haar passagiers onder te dompelen in de Belgische cultuur: van pralines, bieren en menu’s van Belgische sterrenchefs tot een cabin crew uniform uitsluitend van Belgische makelij!

 

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Groep en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 51 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van Brussels Airlines zorgen dagelijks voor meer dan 300 vluchten naar 90 Europese bestemmingen, 25 Afrikaanse bestemmingen, 3 bestemmingen in Noord-Amerika, Tel Aviv en Mumbai.

Op haar lange afstandsvluchten worden passagiers verwelkomd in een vernieuwde Business Class met full flatbeds en state of the art inflight entertainment en een nieuwe Economy Class met individuele inflight entertainmentschermen en ergonomische zetels. Lange afstandsvluchten worden met Airbus A330-200/-300 toestellen uitgevoerd.

Op haar Europese netwerk biedt Brussels Airlines vier formules aan: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, en Check&Go.

Naast haar bestemmingen in Afrika, Noord-Amerika en Azië, biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners ook lange afstandsvluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten, Japan en Thailand.

Brussels Airlines biedt op al haar vluchten ook cargo capaciteit aan die door het Cargo Departement wordt gecommercialiseerd. Brussels Airlines verzorgt zélf ook het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.
Brussels Airlines werd opgericht in 2012 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

smurf large

 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com