Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het bestemmingenaanbod van Brussels Airlines blijft groeien in het winterseizoen dat eind oktober van start gaat.

De netwerkkaart breidt uit met 10 nieuwkomers en het zetelaanbod naar talrijke bestaande bestemmingen groeit door het inzetten van grotere vliegtuigen. Brussels Airlines lanceert de grootste winterprogramma uitbreiding uit haar 15-jarige geschiedenis. Tijdens het winterseizoen dat op 29 oktober start en tot eind maart loopt, verbindt de airline maar liefst 80 bestemmingen met Brussels Airport: 59 korte en middellange verbindingen en 21 lange afstandsroutes. In vergelijking met vorig jaar zijn er 10 nieuwkomers in het aanbod. Daarnaast duiken er twee steden die al tijdens de zomer werden aangevlogen voor het eerst in de winteruurregeling op: Bordeaux and Madeira. Er worden naar de Europese luchthavens 13.359 vluchten gepland en naar de intercontinentale bestemmingen in totaal 1.166.

Zoek inspiratie bij Booking.com en boek een vlucht bij Brussels Airlines . . . .

Europese Aanbod
Het korte- en middellange afstandsaanbod breidt uit met talrijke nieuwe (winter)zonbestemmingen in verschillende landen. Voor het eerst zullen Brussels Airlines vliegtuigen koers zetten naar Kaapverdië, Tunesië en Egypte.

Daarnaast groeit het Brussels Airlines aanbod naar de Canarische Eilanden met nieuwkomers Lanzarote en Fuerteventura.  Naar Tenerife kan in de winter dagelijks afgereisd worden en er zijn ook meer vluchten naar Gran Canaria gepland.

Bordeaux  is vanaf nu ook tijdens de winter meerdere keren per week met Brussels Airport verbonden. Ook wie naar Madeira wil kan dat voortaan in de winter met Brussels Airlines. Tot slot is er ook nog goed nieuws voor wie naar Rome, Madrid of Warschau wil. De vluchtfrequenties naar deze populaire citytrip bestemmingen verhogen.

Dankzij de inzet van grotere vliegtuigen verhoogt het zetelaanbod naar onder meer Barcelona, Billund, Birmingham, Edinburg, Hannover, Krakau, Lyon, Marseille, Nantes, Porto en Rome met 25 tot zelfs 50%.
 
New Destinations                                              

Almeria (Spanje)  

1 x week

Arrecife (Lanzarote)
    

3 x week

Agadir (Marokko)
    

1 x week

Boa Vista (Kaapverdië)
    

2 x week

Enfidha (Tunesië)
    

1 x week

Fuerteventura (Canarische Eilanden)
    

1 x week

Hurghada (Egypte)
    

2 x week

Marsa Alam (Egypte)
    

1 x week

Palma de Mallorca (Spanje)
    

1 x week

Sal (Kaapverdië)
    

1 x week

 
Zomerbestemmingen die vanaf nu ook in de winter worden aangevlogen

Bordeaux (Frankrijk)
    

4 x week

Funchal (Madeira)
    

1 x week

 
Frequentieverhogingen bestaande bestemmingen                                

Las Palmas (Canarische Eilanden)
    

4 x week (+2)

Madrid (Spanje)
    

tot 23 x week

Rome (Italië)
    

tot 24 x week (+6)

Tenerife  (Spanje)
    

7 x week (+5)

Warschau
    

16 x week (+ 4)

 
Intercontinentaal aanbod

Na de lancering van Mumbai in de lente verhoogt Brussels Airlines tijdens het winterseizoen al het aantal wekelijkse vluchten. De Indische metropool wordt zes in plaats van vijf keer per week verbonden met Brussels Airport.

Brussels Airlines ook haar vluchtfrequenties naar Abidjan en Accra.

Washington wordt, net zoals vorig jaar, tijdelijk niet aangevlogen maar wordt vanaf 19 maart volgend jaar opnieuw bediend.
 
Nieuwe winterbestemming en frequentieverhogingen lange afstandsnetwerk

Mumbai
    

6 x week

Abidjan
    

7 x week ( + 1)

Accra
    

5 x week (+1)

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Groep en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 51 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van Brussels Airlines zorgen dagelijks voor meer dan 300 vluchten naar 90 Europese bestemmingen, 25 Afrikaanse bestemmingen, 3 bestemmingen in Noord-Amerika, Tel Aviv en Mumbai.

Op haar lange afstandsvluchten worden passagiers verwelkomd in een vernieuwde Business Class met full flatbeds en state of the art inflight entertainment en een nieuwe Economy Class met individuele inflight entertainmentschermen en ergonomische zetels. Lange afstandsvluchten worden met Airbus A330-200/-300 toestellen uitgevoerd.

Op haar Europese netwerk biedt Brussels Airlines vier formules aan: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, en Check&Go.

Naast haar bestemmingen in Afrika, Noord-Amerika en Azië, biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners ook lange afstandsvluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten, Japan en Thailand.

Brussels Airlines biedt op al haar vluchten ook cargo capaciteit aan die door het Cargo Departement wordt gecommercialiseerd. Brussels Airlines verzorgt zélf ook het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.
Brussels Airlines werd opgericht in 2012 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op:
brusselsairlines.com

kaart map brussels airlines

 

 

 

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com