Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een nieuw stijlvol hotel  in Barcelona. Dit indrukwekkende viersterrenhotel ligt op een geweldige locatie in de beroemde Avenida Diagonal in Barcelona. Het hotel biedt een accommodatie in moderne stijl met uitstekende faciliteiten en een service met 4 sterren.Het hotel is gevestigd in een elegant, modern gebouw dat één van de meest karakteristieke bouwwerken is van Barcelona, en daarmee een bijdrage levert aan de architectonische waarde van de stad.

Barcelona Princess ligt tegenover het forum, naast de CCIB (International Congrescentrum Barcelona), in de buurt van het strand, en heeft een perfecte verbinding met het Palacio de Congresos, met de haven en met het centrum van de stad. De bus stopt voor de deur van het hotel.

Het elegante en avant-gardistische design komt tot uiting in de moderne technologie en de moderne faciliteiten van het hotel, met inbegrip van 2 prachtige zwembaden. Er is een zwembad op de 3e verdieping, waar u kunt ontspannen met een drankje in de Gym Bar en het andere zwembad ligt op de 23e verdieping, waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

Om de dag op een goede manier af te sluiten kunt u een bezoek brengen aan de Spa, waar u kunt genieten van massages, de sauna en de jacuzzi.

Kamers: 364

Meer informatie: Barcelona Princess