Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

LaSer Nederland BV introduceert een nieuwe betaalmethode voor vakantiegangers: paybreak. Reisorganisatie Corendon is hiervan de launching partner. Vanaf januari 2010 betaalt de consument met paybreak een vakantie handig, voordelig en veilig gespreid tegen een vast maandbedrag. Corendon en LaSer lanceerde gisteren Paybreak tijdens de vakdag van de vakantiebeurs, met succes!

Consumenten hebben moeite met uitgeven
Volgens Lucien Swaab, Sales Director bij LaSer Nederland, sluit paybreak mooi aan op het huidige uitgavenpatroon van de Nederlandse consument. "In deze tijden vinden mensen het lastig om hun spaargeld aan te spreken voor een welverdiende vakantie. Met paybreak hoeven mensen hun financiële buffer niet te gebruiken voor bijvoorbeeld een zomerzon vakantie. Bovendien kunnen ze  hun vakantie direct boeken zonder te wachten totdat het vakantiegeld binnen is. Deze betaalmethode is voor vakanties nieuw, maar in andere branches zijn consumenten al volledig vertrouwd met het spreiden van de betaling. Wij verwachten dat paybreak binnen korte tijd in de reisbranche een van de meest gangbare betaalmethodes zal zijn." Dick Gussen Sales & Marketing manager bij Corendon; “we zijn er  trots op deze extra service als eerste aan te kunnen bieden”
 
Hoe werkt het
Bij het boeken van de reis kiest de klant uit de verschillende betaalmethodes voor paybreak. De reisorganisator splitst de reissom op in een aanbetaling en een restant reissom, geheel volgens de ANVR-richtlijn. De overeenkomst voorziet in een startdatum voor terugbetaling van de restant reissom, in vaste maandelijkse termijnen. Op  http://www.paybreak.nl staan rekenvoorbeelden, het prospectus en de algemene voorwaarden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op

http://www.corendon.nl/paybreak

"
 
Zorgplicht staat voorop
Paybreak is een doorlopend krediet zonder opname-mogelijkheid en voldoet aan de eisen van de Wft (Wet Financieel Toezicht) en het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).