Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Silk Bar van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre schenkt Belgische biertjes en serveert Belgische snacks. Kwak, Kriek, Westmalle, Duvel en Leffe: dit zijn de bijzondere Belgische bieren die van 10 juli tot aan de Belgische Nationale feestdag op 21 juli geserveerd worden in de Silk Bar van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.
 Daar horen natuurlijk ook typische Belgische snacks bij als Chimay kaas, overheerlijke worsten uit de Ardennen, garnalen croquetten, toast "Cannibale"(toast met een dikke laag tartaar, augurken, sjalotjes en kappertjes) en natuurlijk€¦. Belgische frieten met drie sausen waaronder de pittige "Samourai".

De Belgische Hotel Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Christophe Karkan, heeft alles voorgeproefd! Hij staat te popelen om het eerste Belgische biertje persoonlijk uit te schenken.

Elke vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur begint in de Silk Bar het weekend met happy hour.
Bovendien wordt op de Belgische nationale feestdag op dinsdag 21 juli, van 18.00 uur tot 20.00 uur, iedere gast in de Silk Bar van het hotel die een Belgische identiteitskaart laat zien, getrakteerd op een gratis Belgische snack, als culinaire begeleiding bij een Belgisch biertje en de gezelligheid van vrienden.

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).