Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De nieuwe website van Pleasant Hotels Europe,  een Europees samenwerkingsverband van 5 individuele hotelgroepen welke gezamenlijk acties uitvoeren op de Europese markt, zorgt voor een betere vindbaarheid van de verschillende hotelgroepen.
Hampshire Inns, Hotels & Classics is lid van Pleasant Hotels Europe sinds 2003. Het lidmaatschap heeft de hotelgroep tot nu toe veel Europese naamsbekendheid opgeleverd en dat gaat de lancering van de nieuwe website nog verder verbeteren.
 
De nieuwe Pleasant Hotels Europe website zorgt voor een duidelijke structuur en toont alle 5 de hotelgroepen met hun eigen karakter. De website is niet bedoeld als reserveringssite, maar geeft de gast een overzichtelijk beeld van kwalitatief uitstekende hotels in Europa: www.pleasanthotelseurope.com Het samenwerkingsverband wordt hiermee versterkt en de individualiteit van de diverse hotelgroepen benadrukt. Tot Pleasant Hotels Europe behoren de volgende hotelgroepen: Ringhotels (Duitsland), Petit Hotels (Zweden), Danske Kroer (Denemarken), Idyll Hotels (Zwitserland) en Hampshire Inns, Hotels & Classics (Nederland, België en Duitsland).

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 " 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment "Hampshire Classic", de viersterren "Hampshire Hotels" en de comfortabele driesterren "Hampshire Inns".