Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bent u ook zo"n liefhebber van de gezellige decembermaand? Hampshire hotels in ieder geval wel! Bij Hampshire hotels kunt u genieten van fantastische arrangementen tijdens de feestdagen zodat u deze op onvergetelijke wijze beleeft! Maar ook een heerlijk uitstapje tussen de feestdagen door staat garant voor plezier. Boek een van de sfeervolle kerstmarkt arrangementen, ga voor een culinair feest tijdens kerst of luid op spetterende wijze het nieuwe jaar in meteen  van de unieke Oud & Nieuw arrangementen. Vier deze feestmaand bij Hampshire Inns, Hotels & Classics!


Gezellige kerst bij Hampshire Inns, Hotels & Classics!

Zin in een ultieme kerst net over de grens? Dat kan in Hampshire Hotel - Ahaus. Verwen uzelf met een onbezorgde kerst in een prachtige omgeving. Een heuse kerstboom op uw kamer maakt het plaatje compleet! Of wat dacht u van het vieren van uw feestdagen in de Kop van Overijssel bij Hampshire Hotel - de Eese. U zult zich verbazen over de prachtige omgeving en Giethoorn, ook wel het Venetië van het noorden, in winterse sfeer. Een unieke kerst beleeft u bij Hotel Klein Zwitserland - Hampshire Classic midden in het Limburgse heuvellandschap. Niet zelf uren in de keuken, dit jaar laat u zich culinair trakteren!

Benieuwd wat Hampshire u tijdens de kerstdagen nog meer te bieden heeft? Klik dan snel op "Lees verder" en boek uw ultieme kerstarrangement!
» Lees verder

 

Kerst in Friesland bij Landgoed De Klinze - Hampshire Classic!

Een sfeervolle kerst met vrienden en familie beleeft u in Landgoed De Klinze - Hampshire Classic in Oudkerk. Geniet van een heerlijk 2-daags arrangement tijdens de kerstdagen waarbij u hartelijk wordt ontvangen met warme Glühwein. Culinair kunt u genieten tijdens het heerlijke 5-gangen kerstdiner dat u wordt geserveerd. Na een heerlijk verblijf wordt u "s ochtends wakker bij de geur van versgebakken broodjes en kunt u aanschuiven voor een heerlijk kerstontbijt. In de omgeving kunt u genieten van het Friese landschap. Breng een bezoek aan één van de "Elf steden" of maak een verrassende fiets- of wandeltocht door het winterse landschap.
» Lees verder

Charles Dickens festival!

Op 19 en 20 december a.s. staat Hanzestad Deventer compleet in het teken van Charles Dickens. De hele stad wordt omgetoverd in kerstsfeer. Jaarlijks trekt dit festijn meer dan 100.000 bezoekers! Hampshire Hotel - Bon"Aparte biedt u een speciaal arrangement aan tijdens dit festival. U hoeft zich niet druk te maken over het zoeken naar een parkeerplek en u geniet van een heerlijk weekend in het winterse landschap van De Achterhoek!
» Lees verder

Knallende kurken in Den Haag bij Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort!

 
Een spetterende Oudejaarsavond gaat u tegemoet in Den Haag. Vier Oud & Nieuw dit jaar in deze bruisende stad. Wat is er fijner om na het feesten te genieten van een ontspannen verblijf in Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort. De Champagne en oliebollen mogen hierbij niet ontbreken! Voor een extra feestelijk verblijf vindt u bij aankomst een fles bubbels op uw kamer. Ga op unieke wijze het nieuwe jaar tegemoet in Den Haag!
» Lees verder

Winters genieten voor of na de feestdagen bij Hampshire Hotel - de Eese!

 
Zin in een uitstapje voor of na de drukke feestdagen? Geniet van het winterse seizoen bij Landhotel Legemeer - Hampshire Classic! Kom even helemaal tot rust en ontdek prachtig Friesland. In het hotel kunt u weer lekker opwarmen en culinair genieten tijdens een heerlijk diner. Sportief aangelegd? Sla dan uw slag op de veelzijdige golfbaan direct naast het hotel.
» Lees verder

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen?!

 
Hampshire Inns, Hotels & Classics biedt nu de oplossing! Met de Hampshire cadeaucheques geeft u een ware beleving cadeau! Geef een heerlijk diner, een fantastisch verblijf of een compleet arrangement in één van de Hampshire Inns, Hotels & Classics. Een cadeau dat zeker in de smaak valt!
» Lees verder

Very Hampshire

Houdt u van uniek, stijlvol, bijzonder en sfeervol? Dan bent u aan het goede adres bij één van de vele Very Hampshire arrangementen. Hampshire wil haar gasten af en toe eens verwennen met een speciaal arrangement. Wat dacht u van een culinaire traktatie tijdens heerlijke herfst- of kerstdiners? Lees snel verder voor deze en andere unieke Very Hampshire arrangementen!
» Lees verder