Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het eerste pak sneeuw is gevallen en daarmee is het startsein gegeven voor een ongekende run op de wintersportvakanties van Club Med. Exclusief en toch inclusief, dat is waar het bij de luxe formule om draait. De vakanties zijn all-inclusive zoals all-inclusive bedoeld is: álles is inbegrepen en van topkwaliteit. Wie een wintersportreis naar één van de Clubdorpen aan de pistes boekt weet op dat moment al precies wat de vakantie gaat kosten. Wel zo handig én voordelig. Een Club Med wintersport is er één mét skiles, sauna en champagne en zónder zorgen. Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Club Med heeft toplocaties geselecteerd waar je zowel on- als off-piste volledig in de watten wordt gelegd.     

In één keer

All-inclusive topkwaliteit van Club Med hoeft uiteindelijk helemaal niet duur te zijn, je bent namelijk in één keer klaar.  Alle ruim twintig skibestemmingen bieden wintersportvakanties volgens de Club Med formule. Of je nu ski-, snowboard- of langlauflessen wilt volgen, de hele dag champagne gaat nippen op een zonneterras hoog in de bergen of na een dag op de piste zin hebt om de sauna in te duiken: het kan en het kost niets extra. Zorgeloos genieten is waar het om draait, je bent tenslotte op vakantie. En dan zit je goed bij Club Med, zo blijkt ook op de site van Europa"s grootste hotelprijsvergelijker. Het wintersport Clubdorp in Peisey-Vallandry in de Franse Alpen heeft een prominente plaats verworven in de Top 10 van Trivago.nl.

Top van de top

Zin in een super-de-luxe wintersport? Eentje met privéterras, jacuzzi en een suite om van te watertanden? Ook dan heeft Club Med goed nieuws. Afgelopen weekend is in het Clubdorp in Val d"Isëre de exclusieve Zone 5Ψ geopend, een wereldprimeur in de sneeuw. De zone bestaat uit 25 zeer luxueuze suites, waarvan zes voor gezinnen, en biedt de top van de top. Ideaal voor een sportieve wintersportvakantie in combinatie met ultieme privacy, rust en ontspanning. Vanzelfsprekend zijn verwenarrangementen in de wellnesswereld van Cinq Mondes® en kinderopvang inbegrepen. Wintersport was nog nooit zo ontspannen, vakantie nog nooit zo inclusief.

Internet: www.clubmed.nl