Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ook in Libië kunnen reizigers vanaf nu Sixt-kwaliteit boeken. Sixt heeft in de hoofdstad Tripoli en op de internationale luchthaven haar eerste twee verhuurlocaties geopend. Samen met een locale franchisepartner biedt Sixt in Libië haar premium autoverhuurservice aan.

De vloot bestaat uit volledig uitgeruste nieuwe modellen van de merken VW, Hyundai, Nissan en Toyota. Indien gewenst kunnen Sixt-klanten een huurauto inclusief chauffeur reserveren.

Met haar start op de Libische markt breidt Sixt haar service uit in Noord-Afrika. Er zijn al verhuurlocaties van Sixt in Egypte, Algerije, Marokko en Tunesië. Een auto huren in Libië gaat snel en eenvoudig via www.sixt.nl.

Detlef Krehahn, Hoofd Franchise bij Sixt Autoverhuur: „Libië wordt steeds belangrijker op economisch en toeristisch gebied. Met onze ervaren franchisepartner ter plaatse kunnen we zakenreizigers en toeristen een nog beter netwerk van verhuurlocaties bieden in de gehele regio. Wij zijn er zeker van dat Noord-Afrika ons een langdurige en hoge groeipotentie zal bieden."

Mohamed Atia, Managing Director Sixt Libië: „Door een partnership met Sixt aan te gaan willen we een voordelige positie creëren om de autoverhuurmarkt in Libië verder uit te bouwen. Wij zijn ervan overtuigd tegemoet te komen aan de hoge kwaliteitseisen van onze internationale klanten.“hot in Libië