Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Townhouse Hotel Maastricht profileerde zich al als zogenoemd 'driesterren-plus-hotel', wat onderstreepte dat de gast méér kreeg dan het hotel zijn driesterrenstatus deed vermoeden. Nu is die 'plus' dus geüpgraded naar een volwaardige ster,

waarmee Townhouse Hotel Maastricht een op-en-top viersterren hotel is in Limburg. Ook met 4 sterren blijft Townhouse bescheiden, het houdt onverminderd vast aan de status van low budget hotel Maastricht en ook de huiselijke sfeer blijft gewaarborgd.

Best New Hotel Concept 2009

Townhouse Hotel Maastricht won al de prijs voor Best New Hotel Concept bij de Venuez Awards 2009, dit overigens in navolging van een ander geesteskind van La Bergère Hospitality Group: Qbic Hotels, dat de prijs in 2007 won. De vakjury bestempelde Townhouse als een hotel met een 'herkenbare sfeer' en 'eigen karakter' en bovendien als 'verfrissend'. De jury voegde hieraan toe dat het hotel het begrip luxe herdefinieerde. Niettemin is Townhouse een sfeervol hotel en blijft het bescheiden onder het succes en streeft het ernaar het serviceniveau nog verder te verhogen.

Service-impuls
Het initiële idee hing op aan onder andere selfserviceconcept. Immers, thuis help je jezelf ook aan een hapje en een drankje en het idee van selfservice was dan ook geheel in lijn met het huiskamergevoel in Townhouse. In de openingsmaanden bleek echter dat de gast de huiselijkheid waardeerde, maar niettemin hotelservice verwachtte. Aan die roep geeft gastvrij Townhouse nu gehoor door zijn serviceniveau te verhogen en de gast zo op zijn wenken te bedienen. Deze kwaliteitsimpuls deed het hotel besluiten zich dan ook als viersterrenhotel te profileren. Townhouse komt nu tegemoet aan de eisen van zowel de 'stedentripper' als de veeleisende zakelijke reiziger.

'Gratis' vierde ster
De vierde ster verandert overigens niets aan het (lage) prijsniveau, laat staan dat het de sfeer van het hotel aantast. In Townhouse blijft het goed thuiskomen voor reizigers van heinde en verre. Die huiselijkheid staat de aanwezigheid van moderne gemakken overigens niet in de weg. Er kan gesport worden in de fitnessruimte en met Wii Fit kan men zich ook virtueel in het zweet werken. En dankzij wireless internet plus een leenlaptop zijn gasten altijd online en kan er naar believen getwitterd worden. Voor de iPod is er plek in het dockingstation op de bijzondere hotelkamer, waar de gast tot rust komt in ene wel erg bijzonder bed van de hand van Joni Neelen.

Over Townhouse Hotel
Townhouse is een sfeervol hotel gevestigd in Maastricht en heeft viersterren. Townhouse heeft kleine en grote kamers. Van klein naar groot zijn de kamers; Basic, Medium, Large of Extra Large. Daarnaast biedt Townhouse Hotel tal van arrangementen zoals bijvoorbeeld een romantisch arrangement Maastricht.

www.townhousehotels.nl

Andere 4 sterren hotels in Maastricht