Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het nieuwe persplatform voor nieuws uit de bergen Mountainpersmap.nl gaat een intensieve samenwerking aan met Inside Travel News. Mountainpersmap.nl is dé plek waar de media het laatste nieuws kan vinden van gebieden uit de bergen. Door een intensieve samenwerking met Inside Travel News zullen ook de nieuwsberichten van partners uit Canada en de Verenigde Staten voortaan te vinden zijn op Mountainpersmap.nl.

Initiatiefnemer Bert Romani van Mountainpersmap.nl en Karin Gomes van Inside Travel News werkten de afgelopen jaren al eerder samen ter promotie van Alberta in de tijdschriften van de Nederlandse Ski Vereniging Ski Magazine en Snowlife.

Karin Gomes:’Mountainpersmap.nl is een moderne manier om de gebieden te vertegenwoordigen en het nieuws aan te bieden aan de media. Bovendien waarborgt de deskundigheid van Bert Romani de kwaliteit van de berichten. Gezien zijn ervaring en kennis van wintersport en zomeractiviteiten en mijn contacten in Canada en de Verenigde Staten vullen we elkaar perfect aan.’

Bert Romani:’Ik ben blij met deze samenwerking. Mountainpersmap.nl wil graag het nieuws verzorgen van interessante marktpartijen en Inside Travel News kan die bieden. Bovendien wil ik gebieden vertegenwoordigen waar ik persoonlijk iets mee heb. De bestemmingen in Canada en de Verenigde Staten zijn en blijven voor vele Nederlanders een droomstemming en wij willen die droom graag bereikbaar maken.’

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de bergen, ben je op zoek naar ideeën voor reportages, zoek je korte nieuwsberichten inclusief beeldmateriaal? Kijk op www.mountainpersmap.nl. Geen inlogcode of password nodig. Zoeken, knippen, downloaden en klaar.