Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Fietsroute langs attracties voor kinderen in het Amsterdamse Bos. Omdat de VVV 125 jaar bestaat, krijgt Nederland er vanaf 5 april 2010 een serie bijzondere fietsroutes bij.

Voor Amsterdam heeft Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) gekozen voor een route speciaal voor gezinnen met kinderen: het Kids rondje door het Amsterdamse Bos.

De route is 23 kilometer lang en gaat langs 'afstapplekken' die heel aantrekkelijk zijn voor kinderen: Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Klimpark Fun Forest, Molen de Jonge Dikkert en Geitenboerderij Ridammerhoeve.
Opbrengst VVV Jubileumfietsroute voor Ronald McDonald Kinderfonds

Cover Kids fietsrouteDe route is vanaf Pasen beschikbaar bij alle VVV vestigingen van ATCB. De VVV Jubileumfietsroute kost € 2,-. Van iedere verkochte fietsroute gaat € 1,- naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit is een van de manieren waarop de VVV in haar jubileumjaar uitdrukking wil geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. De VVV Jubileumfietsroutes zijn verkrijgbaar van 5 april tot en met 31 oktober 2010.
Paashaas geeft het startschot

Wie een bijzondere Tweede Paasdag wil beleven is op 5 april van harte welkom bij het Ronald McDonald VU Huis aan de Amstelveenseweg 627 in Amsterdam. Om 11.00 uur geeft de Paashaas hier het startschot voor de fietsroute. Van 11.00 tot 16.00 uur is er Open Huis in het Ronald McDonald VU Huis met gratis koffie, ranja en een paastraktatie voor de deelnemers. Ook zijn er rondleidingen in de tuin en kunnen kinderen zoeken naar paaseieren. Uiteraard zijn hier deze dag de fietsroutes ook beschikbaar. Canal Company biedt die dag iedere bezoeker die dit zomerseizoen wil waterfietsen een tweede uur gratis aan met Canal Bike.

Ronald McDonald VU Huis: hier kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van ernstig zieke kinderen die worden behandeld in Vumc. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In Ronald McDonald VU Huis kan het gezinsleven ondanks alles toch een beetje doorgaan. www.i-amsterdam.nl