Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De nieuwe, sociale media worden steeds belangrijker. Inmiddels is meer dan 70% van de Nederlanders lid van een sociaal netwerk. Daarom zet ook reisorganisatie Ecamp – specialist in campingvakanties – deze media steeds meer in.

Vanaf 31 maart begint Ecamp op haar Hyves pagina met het spel Destination X, waarbij deelnemers door middel van hints, foto’s en spelletjes een bestemming moeten raden. Er zijn verschillende prijzen te winnen, de hoofdprijs is een week vakantie in de meivakantie op camping Le Bois Fleuri in Roussillon. Nadere informatie over de Destination X actie vindt men op http://ecamp-vakanties.hyves.nl

Ken uw klant
‘Het internet wordt steeds interactiever. Wij zijn benieuwd wat onze doelgroep bezig houdt. Daarom willen we graag op internet een plek faciliteren waar zij met elkaar kunnen communiceren over kampeervakanties. Maar we willen ook zelf graag weten wat er bij onze klanten leeft. Waar zijn ze naar op zoek, welke wensen hebben zij? Hoe beter wij onze klant kennen, hoe sneller wij kunnen inspelen op verwachtingen en ontwikkelingen,’ beargumenteert Dorenbosch de stap naar sociale media.


Destination X: raad de bestemming
Vanaf 31 maart zullen een week lang dagelijks één of meerdere hints op de Hyves pagina worden gegeven, die verwijzen naar een bepaalde bestemming. Ook  via Twitter worden deelnemers op de hoogte gehouden. Diegene die als eerste de bestemming raadt, wint de reis naar Zuid Frankrijk. Inzenders die de dagvraag goed beantwoorden maken tevens kans op een dagprijs, waaronder een canvasdoek, een waardecheque voor een fotoboek, een spellenpakket, een koffer en een bon voor een wellnesscentrum.

Hoofdprijs
De prijswinnaar mag zich met zijn/haar familie of vrienden verheugen op een luxe week kamperen in een stacaravan van Ecamp. Camping Le Bois Fleuri ligt nabij de Franse badplaats Argelès-sur-Mer en op 6 km van het prachtige strand van de Middellandse Zee. Het beschikt over een groot zwembadcomplex, een restaurant, een pizzeria en er is gedurende het hele seizoen meertalige animatie aanwezig. 

Ecamp
Ecamp verkoopt sinds 2002 volledig verzorgde campingvakanties op momenteel ruim 270 campings in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Ecamp is een no-nonsense campingmerk dat zich onderscheidt door een uitgekiende prijs/kwaliteitformule. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en is onderdeel van het Engelse bedrijf Holidaybreak. Ecamp is aangesloten bij de ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.