Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Topic Travel Vakantiehuizen vergroot haar aanbod villa’s en vakantiehuizen in de omgeving van golfbanen. Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst 60% van de klanten van Topic Travel de golfsport beoefent. Reden voor de reisorganisatie om extra aandacht te besteden aan deze doelgroep. Zo is de zoekmethode op de website uitgebreid met een aantal criteria, waaronder de aanwezigheid van een golfbaan binnen 30 km van het huis of villa. Ruim 1100 huizen in het aanbod voldoen aan deze voorwaarde. Daarnaast vermeldt Topic Travel bij ieder vakantiehuis op de website of in de brochure de afstand naar de dichtstbijzijnde golfbaan. 

‘Veel van onze klanten nemen hun golfset mee op vakantie. Niet om iedere dag te golfen, maar om een paar keer tijdens de reis een partijtje te spelen. Zij zoeken dan ook niet per se een vakantiehuis direct aan de golfbaan, maar wel binnen een redelijke afstand. Met ons nieuwe selectiesysteem Best Match kunnen deze vakantiegangers alle geschikte huizen heel makkelijk uit het totale bestand filteren’, vertelt commercieel directeur Onno Bodlaender van Topic Travel Vakantiehuizen. 

Bestemmingen met veel golfbanen in de omgeving van de villa’s en vakantiehuizen van Topic Travel zijn vooral Frankrijk en Spanje, gevolgd door Noord-Italië en Tsjechië. Golfers verblijven tijdens hun vakantie graag in een huis of villa, vanwege de privacy, ruimte en het comfort. Vooral het voor- en naseizoen zijn erg populair, niet alleen door het aangename ‘golf’klimaat, ook door de aantrekkelijke huisprijzen. In het voor- en naseizoen liggen de greenfee-tarieven bovendien aanmerkelijk lager dan in het hoogseizoen. 

Consumenten vinden meer informatie over Topic Travel Vakantiehuizen op www.topictravel.nl