Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bilderberg continueert het hoofd- en titelsponsorship van het Porsche team in het Dutch GT4 Championship. In het Amsterdamse Bilderberg Garden Hotel werd het nieuwe ‘Team Bilderberg Porsche Eindhoven’. De seizoensaftrap van het Dutch GT4 Championship vindt plaats tijdens de traditionele Paasraces op het circuit van Zandvoort.

Het Dutch GT4 kampioenschap werd vorig jaar geïntroduceerd als nieuwe klasse en de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar was voor Bilderberg aanleiding de relatie te continueren.
"Onze doelstellingen op het gebied van exposure, relatiemarketing en een programma voor eigen medewerkers zijn in 2009 op uitstekende wijze gerealiseerd. De drie-eenheid met Porsche, teamcaptain Paul van Splunteren en Bilderberg blijkt prima te werken’’, aldus Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg.

Bilderberg manifesteert zich al langer in de autosport. In 2005 werd begonnen met de sponsoring van Formule-1 coureur Christijan Albers en daarna werd het A1GP Team Nederland van Jan Lammers ondersteund.
Van der Vossen: “We hebben de afgelopen jaren ervaren dat autoracen een prachtig podium is om onze naamsbekendheid te vergroten. We zijn een Nederlands bedrijf, dat zich focust op de Nederlandse markt en willen daarom graag een Nederlands autosportteam sponsoren dat zich begeeft in een Nederlands kampioenschap.”

Nieuw raceteam 2010
Dit jaar zijn het de coureurs Phil Bastiaans (36) en Mathijs Harkema (20) die de nieuwe bemanning vormen van de fraaie bolide van Team Bilderberg Porsche Eindhoven. Paul van Splunteren, die in 2009 de derde plaats in het meest prestigieuze nationale autosportkampioenschap veroverde, opereert dit seizoen als teambaas van het Limburgse koppel. Vandaag werd het team voorgesteld aan de pers.
Het tweede seizoen in de Dutch GT4 Championship gaat van start op 3 en 5 april a.s. tijdens de traditionele Paasraces op Circuit Park Zandvoort. De eredivisie van de nationale autosport komt dit jaar zeven weekenden in actie: tijdens de Pinksterraces (22 en 24 mei), Masters of Formula 3 (4-6 juni), Wijzonol Trophy (18 en 19 september) en Finaleraces (9 en 10 oktober) op Zandvoort; tijdens de Midzomerraces (3 en 4 juli)  op het TT-circuit van Assen en tijdens het FIA GT-weekend op de vermaarde Nürburgring (28 en 29 augustus).

Team Bilderberg Porsche Eindhoven is dit seizoen onder andere te volgen via www.twitter.com/GT3puntNL