Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autoverhuur, zet de hele maand april bezoekers van het land van de onbegrensde mogelijkheden, de USA, in het zonnetje. Amerika-gangers die op woensdag 7, 14, 21 of 28 april een huurauto van Sunny Cars om door de States te cruisen (uit categorie CC of DC) bij een reisbureau boeken, ontvangen een voucher voor een gratis upgrade naar een grotere categorie. 

Bij boeking van een huurauto uit de categorie CC of DC via reisbureaus op één van bovenstaande data, ontvangt de huurder een gratis voucher voor een upgrade naar een grotere auto. Eenmaal aangekomen bij de verhuurpartner in de States, wordt een grotere auto geregeld na overhandiging van de voucher.
Deze actie geldt niet voor boekingen gemaakt binnen een week voor huuraanvraag en geldt alleen voor boekingen die via het reisbureau worden gemaakt.

Hans Knottnerus, Algemeen Directeur Nederland en België bij Sunny Cars, reageert: “Amerika is hét ideale land om in alle vrijheid per huurauto te ontdekken. Goedkope brandstof, rustige, veilige en brede wegen. Dus, cruise control aan en gaan!”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl