Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

informatie, tips en nog veel meer over ‘break aways’ in Groot-Brittannië. Groot-Brittannië en Ierland specialist Buro Britain komt ook dit jaar met een nieuw shortbreak programma Break Away 2010.

De inmiddels bekende Break Away krant staat wederom vol met leuke aanbiedingen, op basis van een aantal bijzondere thema’s en is tot en met maart 2011 geldig. De verschillende arrangementen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de ferrymaatschappijen Stena Line, P&O en DFDS Seaways.

De volgende thema’s worden in de krant op een overzichtelijke en toegankelijke wijze behandeld:
Tea Time, Treasure Hunts, Sherlock Holmes, Antiques in Britain, Ready Steady Cook, Jane Austen’s England, Romantic Roads, Shop till you drop, Hiking & Biking, Heroes of the Highlands en Family Fun.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain, is ook dit jaar trots op de ‘Break Away krant’: “Shortbreaks zijn nog steeds populair. Als Groot-Brittannië-expert bij uitstek spelen wij daar opnieuw op in met korte reizen voor twee personen, en korte reizen voor het hele gezin. Groot-Brittannië leent zich daar uitstekend voor. Het is bovendien nog steeds heel voordelig om nu naar Groot-Brittannië op vakantie te gaan. Het Britse pond staat aantrekkelijk laag.”

Het nieuwe shortbreak-programma loopt van april 2010 tot en met maart 2011.

Kijk voor meer informatie over shortbreaks en rondreizen in Groot-Brittannië of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.burobritain.nl of www.buroscandinavia.nl.