Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Holland Hotel Mezzo Restaurant & Kamers uit het Gelderse Braamt is uitgeroepen tot Holland Hotel van het jaar 2010. Eerder was het hotel samen met 4 andere Holland Hotels genomineerd voor deze prijs.

De runner up is Holland Hotel Havezathe Hotel Carpe Diem uit Vethuizen-Zeddam (Gelderland) geworden.

In November vorig jaar werden 5 Holland Hotels voor de begeerde onderscheiding genomineerd. De nominaties waren gebaseerd op onder andere gastenenquêtes. In de afgelopen maanden zijn de genomineerde bedrijven bezocht door "mystery guests". De genomineerden waren Holland Hotel Landgoed Moermond, Holland Hotel Strandhotel Camperduin, Holland Hotel Erkelens, Holland Hotel Havezathe Hotel Carpe Diem en Holland Hotel Mezzo Restaurant & Kamers .

De Holland Hotels Mezzo Restaurant & Kamers (www.mezzoweb.nl) en Havezathe Hotel Carpe Diem (www.hotelcarpediem) zaten erg dicht bij elkaar. Uit het rapport van de mystery visits bleek onder andere dat beide hotels zeer gastvriendelijk en van A tot Z vakbekwame ondernemers zijn en mooie sfeervolle en comfortabele kamers hebben. Mezzo scoorde vooral met een fantastisch diner en wijnadvies en goed ontbijt met verse bio-producten. Bij Carpe Diem viel het oog voor detail extra op.

Over Holland Hotels
Holland Hotels is een samenwerkingsverband van zelfstandige hotels, verspreid over heel Nederland. Alle hotels zijn geclassificeerd volgens de Nederlandse hotelclassificatie; de meeste hotels vallen in de driesterren categorie. Ieder hotel heeft een uniek karakter en staat garant voor kwaliteit, persoonlijke sfeer en een vriendelijke prijs. De spreiding over het land van Holland Hotels en de vergroting van het beschikbare promotiebudget betekenen voor de individuele hotels een enorm potentieel om vele gasten voor elkaar te werven. Deze gezamenlijke website is één van de belangrijkste promotie instrumenten die hiervoor wordt ingezet.