Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van 20 tot en met 27 juni vindt in Kitzbühel het grootste en groenste golfevenement in de Alpen plaats. Naast 6 stableford toernooien vinden er nog vele evenementen plaats.


De steilste, groenste en meest prominente golfweek van het jaar vindt van 20 t/m 27 juni 2010 in Kitzbühel plaats. Het „8e Golffestival Kitzbühel“ belooft een week lang spannende toernooien, maar ook society-highlights en een bijzonder evenementenprogramma. De zes puntentoernooien (stableford) kunnen als individueel toernooi of als arrangement in een van de 4 deelnemende hotels geboekt worden. Zo kan iedereen zijn golfweek naar eigen wens invullen.

De overige toernooien (zonder puntensysteem) zorgen voor extra plezier, spanning en ontspanning tijdens de golfvakantie: Met het Gourmet-toernooi, de Streif Attack, de Toni Alm Chapman Vierer, het Andreas-Hofer-toernooi en het Mercedes Benz-toernooi is een week vol golfuitdaging gegarandeerd.

De Streif-Attack is de steilste en spannendste golfuitdaging. De legendarische Hahnenkammafdaling wordt omgetoverd tot 9 holes golfbaan. Na het ontbijt op 1.658 m hoogte speelt men de baan die een stijgingspercentage van 85% heeft. De finish vindt plaats bij het Rasmushof. Een lichte lunch op de Seidlalm en een koffiepauze op de Hausbergkante laten de spelers even bijkomen van deze beruchte „groene aanval“.

Highlights naast de fairways
Naast de 6 stableford toernooien zijn er ook leuke evenementen naast de fairway te bezoeken:
Openingsfeest in het Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbühel (ma., 21-6), de Tiroleravond in het Golf-Hotel Rasmushof (woe., 23-6), de Oldie Night in Sporthotel Reisch (do., 24-6) en een galafeest ter afsluiting van het festival in het Grand Tirolia Golf & Ski Resort (za., 26-6).

Golfcentrum van de Alpen
Met in totaal 54 holes zijn de golfbanen Schwarzsee, Eichenheim, Kitzbühel en Rasmushof het golfcentrum van de Alpen. De vier golfbanen liggen op 5 minuten autorijden van het centrum van Kitzbühel en beschikken allen over een golfschool, waar in totaal 10 internationale PGA-Profs werkzaam zijn. Kitzbühel biedt een uitgebreid golfaanbod met 30 overige golfbanen in de omgeving, 15 golfhotels en speciale golfarrangementen.

Meer informatie: www.golffestivalkitzbuehel.at