Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gezinnen staan in de familieregio Wilder Kaiser in het middelpunt. 6 bergavonturenparken, E-bikes en professionele familie- en kinderprogramma’s zorgen voor lachende gezichten.


De familieregio Wilder Kaiser is altijd een bezoek waard. De wonderschone natuur, rotsformaties met groene weides, traditionele bouwwerken en onmiskenbare gastvrijheid zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Highlight van de regio is het omvangrijke aanbod met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Veel gratis vakantieaanbod als wekelijkse dorpsavonden of de busshuttle KaiserJet helpen de portemonnee. Het geslaagde kinder- en jeugdprogramma biedt afwisseling, plezier, acite en avontuur. Als lid van de hotelgroep Tiroler Familiennester zijn er in deze regio legio familievriendelijke activiteiten te ondernemen. Veel hotels bieden een omvangrijk kinderprogramma en ook de plaatselijke VVV bekommert zich met liefde om de jonge vakantiegangers.

6 Bergavonturenparken
Afwisseling tijdens de gezinsvakantie staat in de regio Wilder Kaiser voorop. Zes bijzondere bergavonturenparken, die bij de bergstations van de zomerbergbanen te vinden zijn, zorgen voor optimaal plezier. Kinderen kunnen daar doen wat ze het allerliefste willen: spelen, op ontdekkingstocht gaan en echt avontuur beleven. Het Hexenwasser in Hochsöll was Oostenrijks eerste bergavonturenpark en werd met de staatsprijs onderscheiden. Samen met Ellmi´s Zauberwelt in Ellmau, de KaiserWelt Scheffau, de Filzalmsee, de Hohen Salve en de Alpinolino wordt er een succesvol en afwisselend programma voor de perfecte gezinsvakantie geboden. Alle bergavonturenparken zijn door middel van wandelpaden met elkaar verbonden.

E-bikes
Vanaf heden kan men in de familieregio Wilder Kaiser de zogenaamde E-bikes huren. Komt men tijdens de route een stijging tegen dan gaat de elektromotor aan en hoeft de fietser minder hard te trappen. De mooiste uitzichtspunten rondom de majestueuze Wilder Kaiser zijn daardoor voor alle fietsers gemakkelijk te bereiken.
 
1 ticket  - veel plezier
Voor het eerst deze zomer zijn in de lift- en wandelpas ook de entree in het Kaiserbad Ellmau, het panoramabad Söll en het zwemmeer Going  inbegrepen. Met de KaiserJet, de wandel- en zwembus in de regio kunnen gasten de highlights in de omgeving gemakkelijk en gratis bereiken.

Professioneel familie- en kinderprogramma
Alle plaatsen in de familieregio Wilder Kaiser bieden hun gasten een speciaal familie- en kinderprogramma. Deze natuurlijke en fantasierijke spelprogramma’s worden door speciaal geschoolde coaches begeleid en georganiseerd. Het doel is zoveel mogelijk met de kinderen in de vrije natuur door te brengen en samen plezier te hebben, zoals tijdens wandelingen, junior mountainbikeroutes, lamatrekking, in het berenkamp of tijdens het klimmen. Het kinderprogramma zorgt voor lachende gezichten bij groot en klein.

Meer informatie: www.wilderkaiser.info