Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bij minimaal 10 personen alleen kosten voor overnachting en ontbijt.   Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt gasten deze zomer een uniek vergaderarrangement, waarbij alleen de overnachting in rekening wordt gebracht.

Alle vergaderfaciliteiten en bijbehorende apparatuur, inclusief lunch, ‘coffee breaks’ en frisdranken worden door het hotel aangeboden. Deze aanbieding geldt voor de periode juli en augustus en is van toepassing op groepen van minimaal 10 personen.

Dit bijzonder aantrekkelijke vergaderarrangement wordt overigens door alle Europese hotels binnen de keten Mövenpick Hotels & Resorts aan gasten aangeboden.

Albert Rouwendal, General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre: “Wij willen onze gasten in deze zomer extra motiveren om bij ons te komen vergaderen. Zij profiteren van een erg aantrekkelijk ‘zakelijk’ voorstel. Bovendien kunnen zij gedurende hun verblijf genieten van het befaamde Mövenpick ijs, dat hen gratis bij één van de ‘coffee breaks’ wordt aangeboden”, aldus Albert Rouwendal.

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).