Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bilderberg start deze week de zoektocht naar het gezicht voor de nieuwe reclamecampagne met de actie Bilderberg Next Campaign Model.

Op een speciale website kan iedereen tot eind september een eigen advertentie creëren en zo kans maken op de hoofdprijs: het model worden van de nieuwe wintercampagne en een jaar lang gratis overnachten in de luxe Bilderberg hotels.

Door op www.bilderberg.nl/model een foto te uploaden en een pakkende tekst toe te voegen die samen hét Bilderberg-gevoel weergeven, is de persoonlijke advertentie gemaakt. Alle advertenties worden in de galerij geplaatst op deze website. De advertenties met de meeste stemmen komen in de top 5. Een vakjury kiest de winnaar uit deze top 5, die medio november bekend wordt gemaakt.

“Met deze ludieke actie willen wij op interactieve wijze ‘rumour around the brand’ creëren en de aandacht vestigen op onze vernieuwde Bilderberg website. Naast bekendmaking van de actie door het doorsturen naar vrienden en familie, wordt de actie ook volop gefaciliteerd door social media als Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter”, aldus Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg.

Over Bilderberg
Bilderberg beschikt over 20 hotels in het vier- en vijfsterren segment, 199 vergaderzalen en 1931 hotelkamers. Bij Bilderberg werken ruim 1.300 medewerkers.