Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Travel Oregon, het verkeersbureau van de Amerikaanse staat Oregon, lanceert vandaag het geheel digitale en interactieve online magazine Travel Oregon.


Het online magazine is ontworpen om consumenten op een unieke manier kennis te laten maken met Oregon. In het Travel Oregon magazine kom je meer te weten over Oregon aan de hand van foto’s, video’s, interactieve kaarten, routes en (reis)verhalen. De content op de website kan ook gedeeld worden via social media als Facebook en Twitter.

Online kunnen bezoekers alvast een voorproefje van Oregon krijgen middels de reisverhalen van doorgewinterde Oregon reizigers met verschillende expertises en reiservaringen van avontuurlijke outdoor- tot culinaire reizen. De interactie tussen lezers van Travel Oregon en de schrijvers in het online magazine is groot en vindt plaats door middel van o.a. blogs met de mogelijkheid tot het plaatsen van opmerkingen en het volgen van de door de schrijver afgelegde routes. Ook is er meer gedetailleerde informatie te lezen over de bezochte bestemmingen en attracties. Vervolgens kunnen lezers aan de hand van de online interactieve kaarten en routes hun eigen Oregon avontuur plannen.

‘’Lezers van het digitale magazine worden geïnspireerd door sublieme verhalen en foto’s, evenals bij de print versie van het magazine, maar doordat het online magazine interactie biedt aan de lezer wordt de lezer als het ware echt ‘meegenomen’ naar Oregon’’, aldus marketingdirecteur Kevin Wright.
Uit eerder onderzoek van U.S. Travel Association is gebleken dat ongeveer 90 miljoen Amerikanen het internet gebruiken om hun reis te plannen. Ook voor de Nederlandse markt speelt het internet een steeds grotere rol. Het interactieve online Travel Oregon magazine maakt hiermee het online inspiratie opdoen en het inplannen van je reis naar Oregon een stuk gemakkelijker.

Aanmelden voor  het online en digitale Travel Oregon magazine kan via http://subscribe.traveloregon.com/