Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Communicatie bureau Inside Travel News is per 1 mei 2010 aangesteld om de marketing en PR activiteiten voor het Thaise Banyan Resort & Golf op de Europese markt te verzorgen.

Het bureau uit Zeist zal zich naast marketing- en PR activiteiten ook richten op specifieke sales projecten. Focus hierbij ligt naast de reiswereld en media, ook op de consument.

Bijzonder resort
Banyan Resort & Golf wil de komende jaren flink investeren in pr en marketing om meer Europeanen naar het door Nederlanders gebouwd resort in Hua Hin te laten reizen. Uniek aan het resort zijn de vele mogelijkheden voor families. Door de ruime villa’s is het de bestemming om met gezinnen en grotere groepen te verblijven.

Award winning golfbaan
De 18- hole wedstrijd golfbaan is voor spelers van elk niveau en heeft onlangs de prestigieuze prijs ‘Beste Nieuwe Golfbaan in Azie-Pacific’ in de wacht gesleept. Het unieke Banyan clubhuis dat in Thaise stijl gebouwd is, beschikt over luxe kleedkamers, exclusieve club suites en heerlijke eetgelegenheden. De prachtige omgeving gecombineerd met de Thaise gastvrijheid zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Uitdaging
Karin Gomes, Director van Inside Travel News: “Het is een leuke uitdaging voor ons kantoor. Mijn roots op werkgebied liggen in de hotel sector en dat zal zeker van pas komen om het Thaise Banyan Resort & Golf op de Europese kaart te zetten”.

Meer informatie op http://www.banyanthailand.com en www.insidetravelnews.nl