Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 mei vindt in Frankfurt de jaarlijkse vakbeurs IMEX plaats.

IMEX is dé wereldwijde beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events. Samen met het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht) vertegenwoordigt en promoot het Maastricht Congres Bureau (MCB) Maastricht & regio als dé bestemming voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Ze doen dit in opvallende rode polo’s, op het Holland Meeting Point, de stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

Het Holland Meeting Point (standnummer E-100) staat geheel in het teken van Nederland als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Het Maastricht Congres Bureau en MECC Maastricht zijn nu al een aantal jaren present op de IMEX, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht & regio de beste destinatie is voor hun zakelijke bijeenkomsten.

Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht & regio biedt, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst. En Maastricht & regio heeft veel te bieden; er is voor elk wat wils.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht & regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht & regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

www.maastrichtcongresbureau.nl

www.imex-frankfurt.com